Miminko 3. měsíce - dávat kašičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6539
15.11.13 17:37

@Anael aha,děkuji no jěště, že jsem to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.11.13 17:38
@denoš píše:
Holky zavinutou už ji mam, hazi tak ručičkama, že ji to budi.no spi v pruměru 2 hodky a pak křik a chce jist, tak mě napadlo udělat ji slabši kašičku :think:

Jak může házet ručičkama když je zavinutá? :think: chtělo by to asi zavinout pevněji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.11.13 17:38

Kluk se v tomhle věku taky budil po 2 hodinách, měla jsem ho u sebe v posteli, abych se aspoň trochu vyspala. Kaši jsme zkoušeli poprvé někdy v šesti měsících a bolelo ho z ní břicho. Snesl jí až jako v 8. měsíci a stejně k dalšímu spaní nepomohla. K tomu pomohlo až odstavení.

• Citovat
  • Upravit
6539
15.11.13 17:40

@Liszane hazi ručičkama když neni zabalena, proto ji balim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.11.13 17:41

@denoš Taky jsme ve třech měs. zažily, trvalo to asi týden a jedla z obou prs - pak jak si mlíčko přizpůsobila tak začla zas jen z jednoho. Kojila jsem snad 4-5 krát za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.11.13 17:41

@denoš
Pokud ji kojíš a prospívá, tak koj do konce šestého měsíce a potom teprve začni s kašičkama a příkrmama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6539
15.11.13 17:42

Takže mi radite prostě vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.11.13 17:43

@denoš
No ono je to fakt normální, takže ti asi nic jiného nezbyde :lol:. Hlavně ji zbytečně ničím neplácej bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.11.13 17:55
@denoš píše:
@Liszane hazi ručičkama když neni zabalena, proto ji balim. ;)

Jsem si říkala, že je to nějaký divný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.11.13 17:59

@denoš Já mám sice co se nočního vstávání a krmení týče v podstatě malého andílka. :srdce: Ale moje teta kojila obě sestřenice á 2 hodiny ve dne v noci (tu mladší do 6. měsíce). Holky prostě nic jako „delší noční pauzu“ neznaly. :nevim: A nic jako „slabé mlíko“ není. Mlíko buďto je nebo není. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.11.13 18:15

@denoš kasi urcite ne. Streva na to jeste nejsou pripraveny. Muze to byt spurt a tim relativni nedostatek mleka. Ver ze 2h spanku jsou jeste zlaty. Koj podle potreby - to nocni kojeni ma na tu produkci mlicka nejvetsi vliv, ono se to casem upravi :kytka:
A slabe mliko neexistuje z toho nemej strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6539
15.11.13 18:21

Holky diky moc za nazory :palec: @Liszane :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.11.13 19:42

Omlouvám se zakladatelce, trošku se vetřu :) Zítra bude mít syn 3 měsíce. Od příchodu z porodnice mi spal celou noc, od 8 večera +/- do 5-7 rána a potom se napil a zase ještě usnul. Jenže před dvěma týdny jsme byli na první hexu a od té doby se mi budí ve 2 ráno, potom nemůže usnout a pak v 5 ráno a spí většinou hodinu až hodinu a půl. Nejsem na tohle vůbec zvyklá myslíte, že se to časem zlepší? Stalo se to někomu? Ještě mě napadla spojitost se změnou času, ale na očkování jsme byli ve čtvrtek a změna až ze soboty na neděli, tak fakt nevím :( Zatím plně kojím a tak jsem zkusila i UM, ale žádná změna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.11.13 19:58

@Deninina Chápu, že jsi si zvykla na určitý „spací“ luxus. Je to fajn, když spí mimčo v noci. Ale jsou to miminka, jejich "režimů i potřeby se časem mění. Buď ráda, za ty klidné tři měsíce.
Já nějak nechápu, proč maminky s příchodem nějaké změny, co se týče nočního spaní nebo když několikaměsíční dítě ještě nevydrží spát celou noc hned nastupují s UM nebo kaší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.11.13 20:10

Já v noci kojila patnáct měsíců, spala se mnou. Teď jsou jí dva, spí i dvanáct hodin v kuse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí