Miminko 3. měsíce - dávat kašičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@denoš píše:
Holky zavinutou už ji mam, hazi tak ručičkama, že ji to budi.no spi v pruměru 2 hodky a pak křik a chce jist, tak mě napadlo udělat ji slabši kašičku
Jak může házet ručičkama když je zavinutá?
chtělo by to asi zavinout pevněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk se v tomhle věku taky budil po 2 hodinách, měla jsem ho u sebe v posteli, abych se aspoň trochu vyspala. Kaši jsme zkoušeli poprvé někdy v šesti měsících a bolelo ho z ní břicho. Snesl jí až jako v 8. měsíci a stejně k dalšímu spaní nepomohla. K tomu pomohlo až odstavení.
- Citovat
- Upravit
@Liszane hazi ručičkama když neni zabalena, proto ji balim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš Taky jsme ve třech měs. zažily, trvalo to asi týden a jedla z obou prs - pak jak si mlíčko přizpůsobila tak začla zas jen z jednoho. Kojila jsem snad 4-5 krát za noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš
Pokud ji kojíš a prospívá, tak koj do konce šestého měsíce a potom teprve začni s kašičkama a příkrmama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš
No ono je to fakt normální, takže ti asi nic jiného nezbyde
. Hlavně ji zbytečně ničím neplácej bříško.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš píše:
@Liszane hazi ručičkama když neni zabalena, proto ji balim.
Jsem si říkala, že je to nějaký divný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš Já mám sice co se nočního vstávání a krmení týče v podstatě malého andílka.
Ale moje teta kojila obě sestřenice á 2 hodiny ve dne v noci (tu mladší do 6. měsíce). Holky prostě nic jako „delší noční pauzu“ neznaly.
A nic jako „slabé mlíko“ není. Mlíko buďto je nebo není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš kasi urcite ne. Streva na to jeste nejsou pripraveny. Muze to byt spurt a tim relativni nedostatek mleka. Ver ze 2h spanku jsou jeste zlaty. Koj podle potreby - to nocni kojeni ma na tu produkci mlicka nejvetsi vliv, ono se to casem upravi ![]()
A slabe mliko neexistuje z toho nemej strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se zakladatelce, trošku se vetřu
Zítra bude mít syn 3 měsíce. Od příchodu z porodnice mi spal celou noc, od 8 večera +/- do 5-7 rána a potom se napil a zase ještě usnul. Jenže před dvěma týdny jsme byli na první hexu a od té doby se mi budí ve 2 ráno, potom nemůže usnout a pak v 5 ráno a spí většinou hodinu až hodinu a půl. Nejsem na tohle vůbec zvyklá myslíte, že se to časem zlepší? Stalo se to někomu? Ještě mě napadla spojitost se změnou času, ale na očkování jsme byli ve čtvrtek a změna až ze soboty na neděli, tak fakt nevím
Zatím plně kojím a tak jsem zkusila i UM, ale žádná změna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina Chápu, že jsi si zvykla na určitý „spací“ luxus. Je to fajn, když spí mimčo v noci. Ale jsou to miminka, jejich "režimů i potřeby se časem mění. Buď ráda, za ty klidné tři měsíce.
Já nějak nechápu, proč maminky s příchodem nějaké změny, co se týče nočního spaní nebo když několikaměsíční dítě ještě nevydrží spát celou noc hned nastupují s UM nebo kaší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v noci kojila patnáct měsíců, spala se mnou. Teď jsou jí dva, spí i dvanáct hodin v kuse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit