Parní hrnec s mixérem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parni hrnec s mixerem
Holky,
Premyslam nad rym, ze by som si nejaky poridila.Mam sice 2papinaky od Tefalu, ale ja nejsom zvyknuta to pouzivat a pride mi, ze tie kombinovane pomocky su sikovnejsie.
Aky a preco ste si vybrali Vy?
Event. preco ste si ho neporidili, ak pominiem dinancnu stranku.
Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je takový ten, co se stejně musí přendat uvařené jídlo vedle do mixéru a umixovat? Jen je to na stejné základně? Jestli ano, nepořídila bych si ho, neb si myslím, že klasické mixéry nebo tyčové mixéry mají víc funkcí, ale možná se mýlím, neznám ten produkt dokonale. Já mám samostatně parní hrnec a pro malou pak vše umixuji tyčákem. Velkým mixérem dělám jiné věci.
- Citovat
- Upravit
@mila.dka1
jojo, to je ono..citala som nejake diskusie, ale neviem ci to je dobry napad..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v tom neshledávám právě žádnou výhodu. Resp, asi kdyby nebyl v domácnosti žádný jiný spotřebič, tak možná pro mimino ano, ale jinak? Parní hrnec pro nás dospělé jsem používala max. měsíc a vytáhla ho až asi po roce a pul, teď na příkrmy, jinak jsem používala klasický mixér - robot na vše, resp. zrovna ten mixér - nádobu moc ne, max.na nějaký shake.
- Citovat
- Upravit
@miisenka Já myslím, že si v klidu vystačíš s obyč tyčákem. Já teď dělala malýmu dýni, abych měla v mrazáku, až začneme s příkrmama. Normálně jsem to uvařila na pařáku v obyč hrnci, přendala do vyšší nádoby a rozmixovala tyčákem.
Edit. Koukám, že co jsem na mateřský, tak úroveň mé gramatiky jde rapidně dolů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka píše:
@mila.dka1
A zeleninu na prikrmy ako varis?
Stejně jako @Svistice, ale vařím v obyčejném elektrickém parním hrnci, co má několik pater a i nádobu na vaření třeba rýže (v tom vařím jen rýžovou kaši), pak přendám do plastové vysoké nádobky a rozmixuju tyčovým mixérem. Jinak ten parní hrnec, jak je velký, tam jsem tam třeba udělala celou večeři pro nás rodiče - brambory, zeleninu, lososa…
- Citovat
- Upravit
@mila.dka1 Jj, ten patrový parní hrnec má švagrová. Je s ním taky moc spokojená. Já nemám a nechci (další krám do kuchyně, kam to má pak člověk dávat
), takže improvizuju s obyč pařákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit