Test příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Test příkrmů
Ahoj nevíte o nějákem srovnávacím testu příkrmů? Kromě toho z roku 2007 z idnes. Pokud ano pošlete mi prosím odkaz může být klidně i nějaký zahraniční. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejake se daji najit na nemeckych strankach.. napr zde http://www.test.de/…221-1708233/
Urcite jich tam najdes i vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, pokud Tina nenakupuje v německu, jsou jí německé testy celkem k ničemu, protože když porovnám složení prodávané u nás a u nich, byť i stejné značky, tak je celkem rozdílné
Jezdím do SRN často nakupovat a někdy je problém najít i stejný výrobek, natož složení. Jen Alnatura je téměř totožná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vychazim z toho, ze psala i zahranicni… ja jsem porovnavala treba slozeni Hippu v Nemecku a u nas a vsech 5 sklenicek bylo naprosto totoznych..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spaagetka děkuji za komentář. Do Německa se zrovna v prosinci chystáme a napadlo mě tam nějaké koupit. Ješte nejsem rozhodnutá jestli příkrmy vařit nebo kupovat. Jde mi spíš o to jestli se dá spolehnout na to co tam výrobce uvádí a které nebrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to ted taky resila, protoze za chvili s prikrmy zaciname a rozhodla jsem se pro Hipp, protoze s nim maji maminy v mem okoli nejlepsi zkusenosti. Ze zacatku varit nebudu, nechce se mi patlat s jednou mrkvi atd. a pak se uvidi. V Nemecku v DM sezenes Hipp za mnohem nizsi ceny nez tady - napr. prvni mrkev tady v DM stoji 34,9 a v Nemecku 0,55 euro..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni na peklo na taliri…mam pocit, ze Vanek delal nejake srovnani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit