Miminko 3. měsíce - dávat kašičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
miminko 3.měsice
Ahoj, chtěla bych se zeptat, naše mala ma přesně 3.měsice, ale v noci strašně špatně spi, pořad se budi. myslite, že bych ji mohla začit davat trošku kašičky? jinak ji jen kojim. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne.. Proč? Moc se budí - to k tomu prostě patří. Na kaši je malá, je možný, že by jí zabetonovala a měla by po ní akorát bolení a spala by ještě hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš
Ve třech měsících je normální, že se budí. Já kojila v noci do deseti měsíců a syn se v noci budí do dnes. Má přes dva roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A budi se hladem??? Pokud ano, tak po jake době??? Tohle je uplne normalni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No rozhodně ne. Mimino má plné právo nato, se budit. Budí se mi v noci i 2,5 letý. Pokud spí neklidně, něco ji ruší, tak zkusit pevné zavinutí, bez toho by mi mimino taky blbě spalo a budilo se. A pokud má hlad, tak nezbývá nic jiného, než nakrmit. Navíc - ani kaše a u staršího dítěte Ti nezaručí, že ji zasytí, většinou je to jen taková povídačka a realita bývá nezměněná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design
Přesně tak, s první kaší jsem měla velké naděje, které brzo zhasly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zavinutou už ji mam, hazi tak ručičkama, že ji to budi.no spi v pruměru 2 hodky a pak křik a chce jist, tak mě napadlo udělat ji slabši kašičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš
To je opravdu normální. Po dvou hodinách jsem kojila do konce šestého měsíce ve dne i v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anael fakt tak to jsi mě uklidnila, ja už měla strach, že mam slaby mličko. a co by udělala ta kaše? no jěště, že jsem napsala a nedala ji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denoš
Mohla by ji pěkně,,zabetonovat" a měla by pěkné bolení z toho. Je ještě malinkatá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit