Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zkus dávat do mléka espumisan 10 kapek rozloží to bublinky a bude se lépe pít nebo úplně změnit značku mléka. Muže ho bolet bříško
Dáváš jen vodu?, zkus tam vyvařit fenykl a kmín pomůže to na prdy
Možná změnit vigantol za Terezii
U nás tohle dělal při bolení břicha. Nám pomohla kombinace BioGaia a BabyCalm. Zbarvení stolice může být z UM.
U nas to same. Kolikrat ma proste treba pocuranou plinu a chce ji vymenit. Nekdy se potrebuje vyprdet (boli brisko) a nekdy to nema vubec zadnej duvod 🙄 😀. Tak pockam, hrajeme si - zkusim to znovu. Ma to pak studeny, ale neda se nic delat. Tak pevne nervy ![]()
Já vyrostl na sunaru jako dítě máma nekojila )brala léky) byl sem podvyživený a bezlepková dieta byla laboratorní chyba
Ahoj, mam 3 mesicniho chlapecka a ted mi posledni dobou pri papani odtrhava hlavicku od lahvicky, krouti se. Pak zase chvilku papa a opet to same. Davam mu 120 ml, zkousela jsem i davat 150 ml, ale to mi vzdycky necha 60 ml. Kaka mi i zluto zelene, nekdy zelene. Nevim jestli to je tim mlekem, zkousela jsem i jinou savicku, ale to nepomohlo. Doktor ohledne barvy kakani mi rekl, ze to muze zpusobit to um, nebo i kapicky co davam proti kolice biopron. Jinak na vaze mi pribira. Premyslim, jestli i neco nedelam spatne ohledne toho krmeni