Miminko a srážka s blbcem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
26.6.12 10:04

Miminko a srážka s blbcem

Zdravím všechny maminky, které si potřebuji někde „postěžovat“ na nepochopení lidí při různých situací. S dětmi mohou být banální situace velmi komplikované a pokud se k tomu srazíte s „blbcem“ je to na infarkt :dance:

Rozjíždím diskuzi mojí poslední srážkou:
Včera jsem se vrátila z dovolené v Řecku. dovolená byla moc fajn jen tam měli velmi nešťastně řešenou jídelnu. Bylo tam velmi málo míst kam postavit kočár (golfky) nebo vajíčko s miminkem. Ze začátku jsem volila místo u zdi, ale tím jsem zablokovala celý 1 stůl. Pak jsem zkusila uličku. Lidé sice mohli procházet, ale já měla strach, že miminku přistane na hlavičce polévka nebo čaj. Občas se mi podařilo usednout na jediné místo v jídelně, kde kočár nikomu nepřekážel. Místo bylo u velkých prosklených dveří a miminko tam bylo velmi spokojené a klidné. Mohlo v klidu spinkat nebo se dívat ven a já mohla si vychutnat jídlo i s kávou. Poslední den se u mě zastavila maminka se 2 dětma (věk cca 6 a 10 let) a začala mi nadávat, že jí dělám naschvály, protože blokuju její stůl u kterého seděla s dětmi od začátku pobytu a její děti jsou na tento stůl zvyklé. Vůbec si věc nenechala vysvětlit z mé strany. Pouze mi skazila poslední den dovolené. :zed: :twisted:

Těším se na podobné příběhy. Když své problémy vyventilujeme ven bude se nám lépe žít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.6.12 10:17

Jednou na nás byli naštvaní sousedé z vedlejšího hotelového pokoje, 3-členná rodina, že jsme jim nenabídli (já a můj přítel) výměnu pokoje, protože ten náš byl trochu větší. Stěžovali si i delegátovi, ale nás se nikdy nezeptali!!! Byli tam jen na týden (my na dva) a i na ten si dokázali takhle pokazit náladu.

Jinak do Řecka jedině bez jídla do studia s kuchyňkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.6.12 10:43

Připadá mi, že někteří lidé koukají jen sami na sebe a jdou přímo za svým místo toho aby diskutovali (sdělili svůj úhel pohledu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.6.12 11:42

Lidi jsou bezohlední. Jdou si za tím mít pro sebe to nejlepší, bez holednu na cokoliv-kohokoliv. Neberou v potaz, že žijí ve společnosti lidí. Nejhorší je, že když se pak takovým lidem něco stane, nemusí to být žádná hrůza, automaticky očekávají od ostatních pomoc. A já patřím dnes mezi už ty blbce, co jdou a automaticky pomůžou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.6.12 11:59

Melyso, máš pravdu. S kočárkem potkávám i spoustu hodných lidí. :mrgreen: Občas se mi stane, že mě v autobusu někdo pustí sednout :D V tom případě říkám „Já už nejsem těhotná ani čerstvě po porodu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.6.12 12:08

Hlavně, že mám vlastní svědomí čisté :D já si toho teď asi nejvíc všímám u přechodů, většinou až třetí čtvrté auto mě pustí. Na toho, co mě pustí, mávnu, usměju se a i s kočárkem popběhnu, ať ho nezdržuju. Snažím, se mu tím dát najevo, že si vážím, že vůbec zastavil. Přitom by to měla být samozřejmost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.6.12 12:20

Mně nejvíc štvou popelnice urostřed chodníku, auto zajeté na chodníku ke zdi (zaparkoval tak těsně přede mnou a čekal, co budu dělat :zed: ) 3 vedle sebe jdoucí důchodkyně, které očekávají, že se jim s kočárem vyhnu (nakonec jsem musela skočit do silnice a ještě jsem se dozvěděla něco o bezohledným mládí), když si otevřu dvěře do obchodu, abych mohla vjet s kočárem, tak lidi, co se mě snaží obejít místo toho, aby si otevřely druhé dveře…
Bohužel mám zkušenost, že se většinou jedná o starší ročníky…

• Citovat
  • Upravit
532
26.6.12 12:42

Mě taky štvou lidi, co jdou vedle sebe přes celej chodník, uhnou mi o 10 cm a ještě se škaredě dívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.6.12 15:19

Na blbce narážím denně v MHD. Včera to byl řidič. Nastupuju na točně, tedy výchozí stanici. Stojím sama na zastávce s nepřehlédnutelným kočárem, přijíždí jediný trolejbus, nastoupím(tedy spíš vytáhnu kočár sama do schodů), otevře se kukaň a řidič mě seřve, jestli by mě moc obtěžovalo nahlásit nástup s kočárem :pocitac:
A dneska to byli cestující. Polovina prázdných sedadel, ale 5 se jich mačkalo na místě pro vozíčky a kočáry. Na moje „s dovolení prosím“ se 3 na mě otočili a pak se dál bavili mezi sebou. Tak jsem se mezi nima s tím kočárem prostrkala, až fakt uhnout museli, protože jsem jim kolečkem podrážela nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
26.6.12 17:56

No já byla s kočárkem zatím jen párkrát, ale s blbci už jsem se taky (skoro) srazila…

Důchodci :pocitac: :pocitac: :pocitac: Šla proti mě babka a JÁ s kočárkem jsem JÍ musela vyhnout :! Jako jo, šla o francouzské holi, ale celkem svižně a ten půlkrok by ji vážně nezabil.

Pak jdu po chodníku, přede mnou jde šnečím tempem babka, pomalu přes celý chodník, proti ní druhá, každá po „své“ straně chodníku. Samozřejmě se spolu zastavily. I přes to, že mě ta, co šla čelem ke mně, viděla, musela jsem dojít až k nim, zastavit a říct „S dovolením, prosím“ Tak mi teda laskavě s opovržlivým pohledem uhly :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.7.12 11:27

Tak ja si taky postěžuji na dnešní „srážku“. V baráku máme 2 osobní výtahy (jeden na sudá a druhý na lichá patra) a 1 nákladní. Do osobního se s kočárem sice vejdu, ale jen tak tak a nevejde se tam uz nikdo a nic. Takže jezdím nákladním, navíc jsem šla s manželem a velkým psem.
Nákladní přijel a v něm 3 lidi a jeden z nich na mě začal hučet, že snad můžu chvíli počkat a, že se tam nevejdu a že si mám počkat až se odvezou oni.
Nedala jsem se, nacpala se do výtahu, kde zbylo místo ještě minim. pro další 2 lidi. (manžel a pes šli nakonec po schodech).Pohádali jsme se na téma, jestli je nákladní výtah pro lidi nebo pro lidi s kočárkama, nábytkem, velkými zavazadly apod. Když viděl, že se jen tak nedám, tak začal tvrdit, že mu vlastně vadí systém, jakým výtah rozhoduje na které přivolání a v jakém pořadí zastaví. Ale den mi otrávil pěkně. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
4.7.12 11:33

Blbci jsou vsude..na druhe strane, kdyz ti zkazila z cele dovolene jen posledni den…mohlo byt hur, ne? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1196
21.6.13 13:11

Dneska jsem měla srážku s blbcem. Uplně mě to rozhodilo. Nemáme zvonek (jen jeho pozůstatky, někdo nám ho zničil, nový jsme nepořizovali, a kvůli mimču ani ted nebudem), a když mi přijede pošta, tak pošťáci zatroubí. Jsme tak domluveni a nikomu to nevadilo. Bohužel se sem asi přistěhoval (nebo na dovču?) nějaký omezenec s pupkem, věčně chodí po ulici jen v trenkách (fakt chuťovka :evil: ), a dneska na mě i na pošťáky vystartoval fak nevybíravým způsobem, že na to vytrubování není zvědavej, a že cosi o zákonu o pozemních komunikacích a blablabla, řval na celou ulici…gol byl když mi řekl že je po noční…hahaha, viděla jsem ho večer jak jde k jednomu ze zdejších sousedů a ještě v půl jedenácté večer, byl slyšet hlahol podnapilých :roll:. Kdyby mě pustil ke slovu, tak bych mu to řekla, ale řval a řval, tak jsem se otočila, řekla mu že se s ním nikdo nebaví a šla pryč.
Navíc ten soused, u kterýho popíjeli, troubí vždy když přiedou domů, když jim přijede dcera tak troubí, když odjíždí tak troubí, nikdy to nikomu nevadilo.
Jsem fakt vytočená, a vůbec nevím co dělat. Dělat zle po sousedech? To se mi nechce, ale mám chuť :cert:
Je toto vůbec možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
22.6.13 12:42

Já mám taky jednu - když byla moje ségra mimčo…tak sme taky jsme se šli najíst do jedné restauračky - využili jsme jejich předzahrádku (no jak se jí venku), kde jsme kočárek s miminkem zaparkovali u stolu…přišel číšník, jakože tady ten kočárek mít nemůžeme ať si ho zaparkujeme za plůtkem (málo místa nebo nevhodná přítomnost miminka?!) tak sme číšníkovi vynadali, jestli někde neupadl…že ať zapomene na to, že někde necháme kojence bez dozoru v kočárku…jak to dopadlo?!, během půl hodiny jsme si objednali, v klidu se najedli a zaplatili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a teď jak sem to dopsala tak nevím, zda byl ten blbec číšník nebo my…hahaha --

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.6.13 08:29

Ahoj Alko, myslím si, že tím jak jsi napsala příspěvek do diskuze, tak se ti určitě trošku ulevilo. Já už jsem na tuhle diskuzi úplně zapomněla, ale tenkrát se mi ulevilo a už jsem na to nemusela myslet. Ty to máš těžší v tom, že se jedná o místo tvého bydliště. Sousedé tě určitě znají už dlouho a nějaký ožrala nemůže změnit jejich názor na tebe. Sousedské spory byly, jsou a budou :zed: Tak držím palce a pevné nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová