Miminko a věcičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
12.1.22 20:13

Přiznám se, že u druhého jsem kočárek kupovala před 10.tt, ale jenom proto, že jsem sehnala svůj vysněný v super akci, takže jsme pro něj jeli, ale jinak vše ostatní až po 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
12.1.22 20:16

Já jsem si odvážela plné auto věcí od sestry sotva jsme to oznámily. Byla hrozně nadšená, že se toho může všeho zbavit :lol: :lol:. Dokoupila jsem vlastně jen kočárek a fusak a to někdy v půlce těhotenství, čistě proto, že jsem našla vysněný model výhodně na bazaru.

• Citovat
  • Upravit
5878
12.1.22 20:58

Od 24tt a mělo to 3 důvody:

• 2.screening
  • Jistota pohlaví
  • Hranice, kdy je miminko schopno přežít, kdyby začal předčasný porod

Začala jsem nábytkem a končila drobnostmi jako je kosmetika, léky, pleny….
A kočárek mám schovaný v obchodě, ten partner vyzvedne, až budu v porodnici, kvůli pověře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14563
13.1.22 09:07

Skoro hned, byly všude akce. Vždyť je to jedno, navíc, kdybys cekala druhé, vše už doma mas a taky bys to nikam nestehovala :nevim: kočárek kolem 18 tt. Kolem 23 tt už jsem měla vše a byla jsem rada, s velkým pupanem už se člověku pak nikam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.1.22 13:59

Ja začala po prvnim screeningu, řekli nam pohlavi. Kočárek, vajíčko a tyto větší věci v šestém měsíci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.1.22 13:39
@Anonymní píše:
Ahooj chtela jsem se zeptat jsem neco mezi 7-8 TT
Zajimá mě kdy jste zacali kupovat vecicky pro miminko, popři. kočárek

po 20.tt, ale zatím si můžeš promýšlet a vybírat ;) třeba takový kočárek, to je panečku oříšek. Nic neuspěchej.
Tady seznam výbavy k přemýšlení a inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.4.22 12:55

Já to teda nevydržela a hned ve 13tt co nám řekli pohlaví jsem začala alespoň ty oblečky. Kočárek jsme z důvodu ceny taky koupili takhle brzy. Od 16tt jsem pak pomalu začala i výbavičku a pokojíček. Ono toho je vcelku dost a neumím si představit to nechat až na poslední měsíce, kdy už jsem měla vcelku dost a sotva jsem se valila, měla jsem i dost oteklé nohy… :mrgreen: stejně i na to, že jsem začala dost brzy, jsme všechno dokončili cca ve 32tt… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14563
7.4.22 14:54
@vesnicka1 píše:
Já to teda nevydržela a hned ve 13tt co nám řekli pohlaví jsem začala alespoň ty oblečky. Kočárek jsme z důvodu ceny taky koupili takhle brzy. Od 16tt jsem pak pomalu začala i výbavičku a pokojíček. Ono toho je vcelku dost a neumím si představit to nechat až na poslední měsíce, kdy už jsem měla vcelku dost a sotva jsem se valila, měla jsem i dost oteklé nohy… :mrgreen: stejně i na to, že jsem začala dost brzy, jsme všechno dokončili cca ve 32tt… :D

A však ono je toho dost, se to nezdá :lol: my jsme pokojíček ale nestihli a dodělali jsme ho, až byl už maly na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.4.22 14:57

Já jsem si ještě před mateřskou vybírala dovolenou takže jsem měla celé 2 měsíce do porodu když jsem jakoby šla na mateřskou tak jsem všechno pořídila až v té době.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4