Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Přiznám se, že u druhého jsem kočárek kupovala před 10.tt, ale jenom proto, že jsem sehnala svůj vysněný v super akci, takže jsme pro něj jeli, ale jinak vše ostatní až po 20tt.
Já jsem si odvážela plné auto věcí od sestry sotva jsme to oznámily. Byla hrozně nadšená, že se toho může všeho zbavit
. Dokoupila jsem vlastně jen kočárek a fusak a to někdy v půlce těhotenství, čistě proto, že jsem našla vysněný model výhodně na bazaru.
Od 24tt a mělo to 3 důvody:
Začala jsem nábytkem a končila drobnostmi jako je kosmetika, léky, pleny….
A kočárek mám schovaný v obchodě, ten partner vyzvedne, až budu v porodnici, kvůli pověře ![]()
Skoro hned, byly všude akce. Vždyť je to jedno, navíc, kdybys cekala druhé, vše už doma mas a taky bys to nikam nestehovala
kočárek kolem 18 tt. Kolem 23 tt už jsem měla vše a byla jsem rada, s velkým pupanem už se člověku pak nikam nechce.
Ja začala po prvnim screeningu, řekli nam pohlavi. Kočárek, vajíčko a tyto větší věci v šestém měsíci. ![]()
@Anonymní píše:
Ahooj chtela jsem se zeptat jsem neco mezi 7-8 TT
Zajimá mě kdy jste zacali kupovat vecicky pro miminko, popři. kočárek
po 20.tt, ale zatím si můžeš promýšlet a vybírat
třeba takový kočárek, to je panečku oříšek. Nic neuspěchej.
Tady seznam výbavy k přemýšlení a inspiraci ![]()
Já to teda nevydržela a hned ve 13tt co nám řekli pohlaví jsem začala alespoň ty oblečky. Kočárek jsme z důvodu ceny taky koupili takhle brzy. Od 16tt jsem pak pomalu začala i výbavičku a pokojíček. Ono toho je vcelku dost a neumím si představit to nechat až na poslední měsíce, kdy už jsem měla vcelku dost a sotva jsem se valila, měla jsem i dost oteklé nohy…
stejně i na to, že jsem začala dost brzy, jsme všechno dokončili cca ve 32tt… ![]()
@vesnicka1 píše:
Já to teda nevydržela a hned ve 13tt co nám řekli pohlaví jsem začala alespoň ty oblečky. Kočárek jsme z důvodu ceny taky koupili takhle brzy. Od 16tt jsem pak pomalu začala i výbavičku a pokojíček. Ono toho je vcelku dost a neumím si představit to nechat až na poslední měsíce, kdy už jsem měla vcelku dost a sotva jsem se valila, měla jsem i dost oteklé nohy…stejně i na to, že jsem začala dost brzy, jsme všechno dokončili cca ve 32tt…
A však ono je toho dost, se to nezdá
my jsme pokojíček ale nestihli a dodělali jsme ho, až byl už maly na světě ![]()
Já jsem si ještě před mateřskou vybírala dovolenou takže jsem měla celé 2 měsíce do porodu když jsem jakoby šla na mateřskou tak jsem všechno pořídila až v té době.