Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Když jsem si byla jistá co to bude, teda po 20tt. Dřív to ani nemá cenu.
Po 24. týdnu, který znamená hranici mezi potratem a předčasným porodem.
Po 20 tt jsem koupila první obleček. Ale pořádně prolézat obchody jsem začala až s nástupem mateřskou takže asi od 32tt.
První kousek jsem koupila po 2.screeningu a bylo to jedno body
pak jsem nějakou dobu nenakupovala vůbec a začala jsem někdy kolem 30tt a kočárek jsem si koupila 14 dní před porodem.
První jsme koupili po prvním screeningu kde se ukázala holčička, pak zbytek až od 20tt. Ale nepočítám dary a oblečky od rodiny
U prvního syna jsem koupili první věc až po 2 screeningu zhruba ve 20tt(obleček v zelené barvě), u druhého syna myslím podobně… Teď u třetího mimča kočárek v 27tt a stejně tak i první věci(oblečení do porodnice)…
Nejdřív po druhém screeningu ve 20tt, ale já sem dlouho nevěděla pohlaví, takže spíš ještě dýl. Většinu věcí až po 30tt. Akorát kočárek to chce dřív, aspoň 2 měsíce před porodem objednat, u syna jsem ho nechala na měsíc před termínem a nakonec sem porodila o 3 týdny dřív a kočár přišel až dva týdny po porodu, nedej bože kdyby s ním něco bylo v nepořádku, tak sem bez kočáru třeba další měsíc ![]()
Pár věcí jsem koupila z nadšení hned ze začátku, kočárek náhodou asi v 16tt, protože jsme dostali super nabídku. Jinak tak v 7 měsíci a bylo to dobře, protože později jsem už jen funěla a neumím si představit běhat a shánět a nakupovat. Byl srpen a bylo hrozné horko ![]()
Já už ani nevím, řekla bych od 4. měsíce. Všechno jsem kupovala neutrální, mně se to líbí i víc.
U prvního po druhém screeningu, teď čekáme druhé, jediné co jsem zatím koupila byl šátek z druhé ruky za dobrý peníz, jinak nic… ![]()
U prvního ve 13.tt,kdy nám doktor řekl, že to bude kluk, koupila jsem manželovi modré capáčky a body. Zbytek až po 2.screeningu. U druhého ještě později.
@Anonymní píše:
Ahooj chtela jsem se zeptat jsem neco mezi 7-8 TT
Zajimá mě kdy jste zacali kupovat vecicky pro miminko, popři. kočárek
Kočárek 2 měsíce před porodem. Ale drobnustky, jako bodycko a tak jsem občas koupila už po 1.screeningu.
Ahooj chtela jsem se zeptat jsem neco mezi 7-8 TT
Zajimá mě kdy jste zacali kupovat vecicky pro miminko, popři. kočárek