Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A co zkusit odsavacku a láhev pro kojene deti? Ať ma priste rezervu?
Uz ma vek i na zuby, je možné, ze se hybaly v dasni a proste ho to bolelo. Takhle male kojene dite proste na uklidneni jeste potřebuje mamu no, tebe zna zkratka nejvic. Priste treba odstrikat mleko a nechat manzelovi lahvicku aspon, sani by ho mohlo uklidnit i tak, ale vyzkouset driv, jestli vam flasku vůbec vezme.
Přežije neboj. Za minutu na to zapomněl, tak buď v klidu
Já první dceru krmila um po 2 hodinách..jednou jsem na to zapomněla, a dcera mi rvala asi půl hodiny než mi docvaklo že má hlad, že jsem ji zapomněla nakrmit, a dala rovnou večer spát…
@Angie87 Určitě a už si netroufnu na déle jak 2 hodiny. Ale cítím se hrozně a miminka je mi tak líto.
Taky mu mohou pucet zuby v dásni nebo prostě byl nesvuj, když neměl u sebe mámu. Kdyby měl hlad, tak pije rovnou.
Pije min, protože třeba rychleji vytáhne dávku než dcera. Moje dcera pila taky dlouho a nyní kluk je za 5 minut hotov. Zato je víc urvany celkove…
@Anonymní píše:
@Angie87 Určitě a už si netroufnu na déle jak 2 hodiny. Ale cítím se hrozně a miminka je mi tak líto.
možná mu také bylo horko, včera bylo extrémní, určitě se mu nic nestalo, a jak píšou ostatní, příště odstříkej do lahvičky
@Tarjei Jen mě mrzelo, že jsem to asi špatně domyslela a kvůli mojí zábavě muselo to miminko takhle trpět
Možná jsem nějak špatně vysledovala, že už se kojí ve dne častěji, nevím…
🙄 Ani mimino není pupek světa. Hlady neumře, když dostane o trochu později.
Mmch takhle velký už může i trochu nějaké mrkve nebo něco.
@Anonymní píše:
@Tarjei Jen mě mrzelo, že jsem to asi špatně domyslela a kvůli mojí zábavě muselo to miminko takhle trpětMožná jsem nějak špatně vysledovala, že už se kojí ve dne častěji, nevím…
Chapu ale mimco o tom davno nevi. Vsechny delame, co muzem a obcas to proste neni dokonaly, to je normalka.
To se občas prostě stane, ničemu to nevadí. Pokud to neděláš pravidelně… ![]()
Jdu se svěřit, prosím, nekamenujte mě. První dítě jsem měla u prsu co hodinu. Druhátko má 4.5m a kojí se mnohem méně. Kolikrát nabídnu prso a nevezme ho, v noci vydrží 6 hod. bez prsa.
Včera jsem ho nechala muži, jednou týdně ho mívá bez problému 3 hodiny určitě. Včera ale začal po 2 hodinách řvát a půl hodiny řval než usnul. Po 2 hod. chodí spát.
Přijela jsem, když se vzbudil, začal zas plakat, ani nakojit nešel. Až po minutách utěšování a střídání poloh si konečně vzal prso a zas byl v pohodě.
Mám strach že kvůli mně dlouho hladověl
A takhle brečet jsem ho nezažila.