Miminko málo jí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dvouměsíční miminko málo jí, bojujeme, poraďte mi
Nevím si rady, mám dvouměsíční holčičku a od narození bojujeme s krmením. Zpočátku byla kojená, ale stále usínala a pila málo a v podstatě neprospívala.Mléka jsem měla dost. Dokrmovala jsem odstříkaným, pak i UM - stříkačkou, abychom neskončily s kojením. Po všech peripetiích jsme stejně skončily a přešly na UM, také nejí, jakoby ani neměla hlad. Stačilo by jí asi polovina toho, co by měla vypít, někdy by vynechala úplně.Dávám jí mléko proti její vůli, je to boj.Ještě jsem neslyšela, že by miminko nechtělo mlíčko. Máte někdo podobnou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jojo pár takovýc diskusí tady taky proběhlo. Důležité je jak přibírá jestli dost čůrá apod. Pokud ano tak bych to neřešila, stačí jí to. Pokud ne tak budeš asi muset tlačit mlíčko dál. Popř. vyzkoušet jinou značku a modlit se že s příchodem příkrmů se to zlepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čůrá i prospívá, ale jen díky tomu, že to do ní nacpu. Je to veliký trápení, bojím se, že tímhle v ní jen pěstuju odpor k jídlu. Když jsem to nechala na ní, neprospívala. Prská, plive, kroutí se a vzteká. S prdíkama nemáme problém. Nejelo jí moje mlíčko (u toho jsem jí musela budit a po zhruba 3/4 hodině vypila jen malinko, musela jsem odstříkávat, bolesti v prsou, …děs ), nejel jí Sunar, nejede jí Beba.Se synem jsem to nepoznala, byl kojený,baculaťoučký a jak jsme zaváděli příkrmy, doslova mi to rval z ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme na tom podobně.. taky jsem přestala kojit, ale malá mi to teda neplive.. jen prostě málo papá. má 2,5 měsíce a vypije asi tak 100ml… ale já to do ní teda netlačím… když nechce tak nechce, asi ji to stačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marianka vypije tak 60 ml sama, někdy jen 30 a v noci ji dokonce na jídlo budím. Dneska se probudila v 6, ale papat nechtěla, já už neměla sílu, tak jsme vynechaly, ale ona nechtěla ani v 9 hodin. Jedla tedy v noci a pak až v poledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malá taky neprospívala, vypila toho málo UM vůbec nechtěla, nakonec zjistili nedostatek vitamínu B12, ten jsme začali dávat a pěkně se rozjedla, jen trvalo docela dlouho než se na to přišlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co na to říká doktorka?? Nám řekla že prostě musí vypít minimálně 150 ml.. ale přibývá normálě tak to nehrotím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktorka konstatovala nechutenství, víc mi na to neřekla. Jak jsem už psala, díky tomu, že jí to nutím, tak přibývá na váze, takže doktorka to neřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus jí dát lahvičku v noci ve spánku, nebudit jí, některá mimča takhle pijí přímo ukázkově. Taky bych zkusila dávat ne striktně po 3 hodinách, ale trochu se jí přizpůsobit. Když nechce v 6, zkusila bych v 7, když nechce v 9, zkusím v 10.
Ale některé děti jsou prostě nejedlíci a nedá se s tím moc dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
revu
V těhle vedrech hlavně potřebuje tekutiny takže zkus aspon feniklový čaj nebo převařenou vodu.Nejdřív mlíčko když nebude chtít tak zkus jinou tekutinu . Mohla by být dehydrovaná.Niky taky nechtěl ale my už máme příkrmy a papá jak divej . On taky moc mlíko nechtěl a i ted už má jen dvě denně. Prostě to nevypije. Byl to boj přežít ty 2 měsíce do půl roka. Některé děti prostě mlíko tolik nemusí no neuděláš nic. Zkus jí ho dát ve spaní to u nás zabíralo a ty dva měsíce jsem to do něj futrovala jen ve spaní . Bylo to docela těžké ale ted už je to v pohodě a tu krizi jsme nějak překonali.Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechce ani čaj, ani vodu, tak jí dám stříkačkou aspoň trošku. S tím spánkem, to je pravda, v noci jedině trochu baští, taky to není žádná sláva, ale je to o moc lepší. Dokonce se nám už 2× povedlo 120 ml v noci. Taky doufám, že až zavedeme příkrmy, zlepší se to. Jestli ne, tak se mám na co těšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
revu
malá vypadá pěkně je roztomilá. Uvidíš že se to zlepší. Futruj to do ní v noci co nejvíc aby měla aspon něco.Já to přežila jen díky tomu malej mlíko nechtěl ani vidět plival ho ven a mě tekly nervy vystřídala jsem asi 4 druhy a bylo to jedno. Ted mu dávám Babio bio 2 a to mu jede nejvíc.Tu svojí dávku do ted dostává ve spaní jinak by nevipil nic. Je to hrozný ale já do něj v tom spaní nalila třeba litr za den takže to šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Revu, zkusila bych homeopatika na povzbuzení chuti a možná dobrý homeopat doporučí něco konstitučního.
To krmení v noci je dobrý tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A předtím jste kojili? Nebo jak jsi do malýho dostala mlíčko, když jste ještě neměli příkrmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit