Miminko na JIPce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.25 08:03

Miminko na JIPce

Dobré ráno, přemýšlím, proč by se měsíční miminko, hospitalizované se subfebriliemi, převáželo na JIPku? Kdyby o nic moc nešlo, proč by mu, pouze s telefonickým oznámením rodičům (dítě bylo hospitalizováno bez rodičů), dělali lumbální punkci? Co vím, tak se, krom intolerance UM v nemocnici, projevil mírný pokles saturace O2. Celá hospitalizace byla po týdnu uzavřená jako „asi viroza“, oficiální papír rodiče nedostali. Lze si vyžádat záznam z nemocnice, kde bylo dítě hospitalizované? Celé se mi to nezdá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15412
25.2.25 08:12
@Anonymní píše: Více

Je vyloučené, že by rodiče nedostali do ruky propouštěcí zprávu
Pokud ji nemají, tak ať si jí vyžádají, když už nic jiného, tak aby ji mohli dát pediatrovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
25.2.25 08:22

Proč bez rodičů? Kdyby tam někdo z nich byl, pak by se nedivil.. :nevim:, mohlo být něco špatně v krvi..našemu taky dělali lumbální punkci, krom jiného a musela jsem na místě podepsat souhlas se zákrokem.. těch souhlasu jsem teda podepisovala mraky ( MR, CT, EMG, punkci, biopsii kuze…nevím kolik toho bylo, prostě mraky souhlasů
Nejdřív mi řekli co budou dělat, jak to bude probíhat, jaká jsou rizika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.2.25 08:24

Blbost. Všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 08:35

Rodiče dostali ujištění, že zprávu zašle nemocnice přímo pediatrovi, jenže u pediatra byli pouze jednou a pak si našli jiného (který si spis od předchozího nepřevzal a již nežije). V nemocnici být z vážných důvodů nemohli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 08:36

@KarlKarlson je k nevíře, co všechno napíše osud, že?

• Citovat
  • Upravit
15412
25.2.25 08:38

No jestli to spíš, „nenapsali“ rodiče…
Opravdu tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
25.2.25 08:41

a o jak staré situaci se bavíme? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
25.2.25 08:43

Tak ta situace by mě opravdu zajímala :nevim: Kdo by se býval o to měsíční miminko staral doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
25.2.25 08:47

Spíš je k nevíře, co za neschopné rodiče chodí světem. Fakt by mě zajímalo, co je na světě důležitější, u čeho rodiče nutně museli být, než je nemocné, malinkaté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
25.2.25 08:49

z jakých závažných důvodů u dítka nemohl být ani jeden z rodičů? ani z prarodičů? a celý týden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 08:52

@Keyllah je to už několik let.

Můžu i ostatní ujistit, že o dítě je řádně pečováno a daří se mu dobře. V nemocnici bylo navštěvováno několikrát denně. Se soudy, že se jedná o neschopné rodiče, bych byla opatrná.

• Citovat
  • Upravit
40965
25.2.25 08:56

několik let? :think: tak to měli ale rodiče dost času se od pediatra zajistit, proč to neudělali? z jakého důvodu to nyní chtějí řešit s nemocnicí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 09:06

@Keyllah tak přišla na to řeč spíše proto, že se jim celá situace i po letech zdá podivná, ne, že by ty informace přelomově změnily chod domácnosti. Nedávno narazili na ústřižek papíru, kde byla informace rukou napsaná na třech řádcích (to dostali oficiálně z nemocnice), proto přišla celá situace znova na přetřes. Bylo tam zvláštních víc věcí.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
25.2.25 09:08

Twl, to je zas úplná sra..a tenhle příspěvek. Řeší se tu prvně nemocnice, pak najednou není pediatr, pak najednou je to X let zpátky. Buď pište alespoň jako průměrný lidi a nebo běžte trolit slepice na dvorek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA