Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Je vyloučené, že by rodiče nedostali do ruky propouštěcí zprávu
Pokud ji nemají, tak ať si jí vyžádají, když už nic jiného, tak aby ji mohli dát pediatrovi
Proč bez rodičů? Kdyby tam někdo z nich byl, pak by se nedivil..
, mohlo být něco špatně v krvi..našemu taky dělali lumbální punkci, krom jiného a musela jsem na místě podepsat souhlas se zákrokem.. těch souhlasu jsem teda podepisovala mraky ( MR, CT, EMG, punkci, biopsii kuze…nevím kolik toho bylo, prostě mraky souhlasů
Nejdřív mi řekli co budou dělat, jak to bude probíhat, jaká jsou rizika..
Rodiče dostali ujištění, že zprávu zašle nemocnice přímo pediatrovi, jenže u pediatra byli pouze jednou a pak si našli jiného (který si spis od předchozího nepřevzal a již nežije). V nemocnici být z vážných důvodů nemohli.
No jestli to spíš, „nenapsali“ rodiče…
Opravdu tomu nevěřím.
Tak ta situace by mě opravdu zajímala
Kdo by se býval o to měsíční miminko staral doma?
Spíš je k nevíře, co za neschopné rodiče chodí světem. Fakt by mě zajímalo, co je na světě důležitější, u čeho rodiče nutně museli být, než je nemocné, malinkaté dítě.
z jakých závažných důvodů u dítka nemohl být ani jeden z rodičů? ani z prarodičů? a celý týden? ![]()
@Keyllah je to už několik let.
Můžu i ostatní ujistit, že o dítě je řádně pečováno a daří se mu dobře. V nemocnici bylo navštěvováno několikrát denně. Se soudy, že se jedná o neschopné rodiče, bych byla opatrná.
několik let?
tak to měli ale rodiče dost času se od pediatra zajistit, proč to neudělali? z jakého důvodu to nyní chtějí řešit s nemocnicí? ![]()
@Keyllah tak přišla na to řeč spíše proto, že se jim celá situace i po letech zdá podivná, ne, že by ty informace přelomově změnily chod domácnosti. Nedávno narazili na ústřižek papíru, kde byla informace rukou napsaná na třech řádcích (to dostali oficiálně z nemocnice), proto přišla celá situace znova na přetřes. Bylo tam zvláštních víc věcí.
Twl, to je zas úplná sra..a tenhle příspěvek. Řeší se tu prvně nemocnice, pak najednou není pediatr, pak najednou je to X let zpátky. Buď pište alespoň jako průměrný lidi a nebo běžte trolit slepice na dvorek.
Dobré ráno, přemýšlím, proč by se měsíční miminko, hospitalizované se subfebriliemi, převáželo na JIPku? Kdyby o nic moc nešlo, proč by mu, pouze s telefonickým oznámením rodičům (dítě bylo hospitalizováno bez rodičů), dělali lumbální punkci? Co vím, tak se, krom intolerance UM v nemocnici, projevil mírný pokles saturace O2. Celá hospitalizace byla po týdnu uzavřená jako „asi viroza“, oficiální papír rodiče nedostali. Lze si vyžádat záznam z nemocnice, kde bylo dítě hospitalizované? Celé se mi to nezdá.