Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Nic to nemění na tom, že celý příběh se mi zdá velmi podivný… A vůbec nechápu, proč po tom rodiče nepátrali hned. V nemocnici, u pediatra…
Příspěvek upraven 25.02.25 v 09:13
Takže rodiče několikrát denně chodili do nemocnice, ale nikoho se nezeptali a na hospitalizaci si to mimino prošlo taky asi samo, že jim to dali vědět po telefonu.
Několikrát denně tam chodili a nic nevěděli… Nějak mi připadá, že to celé není pravda
@ivašot. Tak dozvěděli se jen to, že dítě má teplotu a opruzený zadek. Telefonicky informovali o převozu na JIP i o lumbální punkci. Při návštěvě o lehkém jednorázovém poklesu saturace. Když si dítě rodiče vyzvedávali, tak prý na nic nepřišli, proč bylo dítě v takovém stavu a doporučili akorát mazat zadek. Uzavřeli to s tím papírkem a slovy, že to bylo asi virového původu.
Do nemocnice jej samozřejmě dovezli rodiče, kterým se nezdála zvýšená teplota u malého mimina. Z nemocnice si jej také odvezli rodiče. Změna pediatra proběhla z více důvodů, druhá změna z výše psaného důvodu. Zdravotní dokumentaci nepřeváželi ani v jednom případě.
No a co tam teda nesedí? Dítě bylo hospitalizováno, rodiče informováni o zhoršení stavu a vyšetření, která nic neprokázala a uzavřelo se to jako viróza, neb na nic jiného to neukazovalo. Kde je problém?
Mohli za ním několikrát denně, ale nemohli tam s ním být? Tak to jsou rodiče na baterky a nemá to žádný ospravedlnitelný důvod, ten by byl v případě, že by oba leželi v nemocnici, nic jiného není pádný důvod se vykašlat na měsíční dítě..my máme doma dohromady čtyři až šest dětí a když nejmladší byl přes měsíc v nemocnici, byla jsem tam s ním a o ostatní se postaral mužský..k tomu i chodil do práce a jezdil za námi..
Po letech už stejně nic nezjistí.. celé to nějak nedává smysl..
S nejstarším synem jsem byla v nemocnici půl roku v kuse.. tohle prostě nechápu ![]()
To zas vyplodil troll, trotl nebo umělá inteligence. Protože taková kravina. ![]()
@KarlKarlson píše: Více
Tak to, proč dítěti podávali jiné UM, než na jaké bylo zvyklé, proč dělali lumbální punkci, když šlo o virozu, proč bylo dítě na JIPce se zvýšenou teplotou.
No už po tom asi pátrat nebudou, určitě by se za ty roky něco vypátralo, kdyby byl problém.
a důvod pro založení tohoto tématu po letech? a důvod proč by po letech měli chtít po nemocnici kopii zprávy kvůli hospitalizaci? ![]()
Protože asi nevěděli, že jde o virózu a báli se meningitidy a protože třeba jiné um nebylo dostupné ![]()
a ty se v tom angažuješ proč?
Buď je to celé vymyšlené nebo sis to hooodně upravila.
Proč proč proč? Proč tohle řešíš po letech a ještě řádně upravené k neschopnosti nemocnice, to že matka mimina není s nemocným miminkem hospitalizovaná taky o něčem svědčí a souhlas - celá tahle diskuze je výplod trolla a trotla v jednom
@Anonymní píše: VíceŽe jsem zodpovedny rodič a nikdy bych své dítě nechala v nemocnici samotné, aniž bych věděla co sním chtějí delat