Miminko nekope, ale boxuje

321
26.10.18 22:58

@Gabka1379 tak na UTZ bylo všechno v pořádku a mimčo bude zdravé a klidně může boxovat. Moje mimi moc nekopalo, ale velice rádo se protahovalo a jak mělo málo místa, tak mi zadek narval pod žebra a hlavou drtil močák. Jen jsem lapala po dechu a rukou mu tlačila zadek dolů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
26.10.18 23:00

pamatuju si svoji diskusi, ze me mimino kope jen na jedne strane :mrgreen: jestli na UTZ vse v norme,tak bych se nebala.treba to bude cvalik a ma uz malo mista, nebo setri maminku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.10.18 23:01

@dasajur ano miminko je v pořádku jen se tomu dosti divim :D každá říká jak jejich mimoušek kope a já můžu říct že boxuje :D asi bude boxer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.10.18 23:02

@svycarka no šetří maminku :D spíš mě demoluje močák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
26.10.18 23:29

@Gabka1379 to znam :mrgreen: ja s prvorozenym dělala jen vycházky s dostupnym WC :mrgreen: no v lese se nepodarilo….. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
27.10.18 00:12

Mě jednu dobu taky víc boxoval než kopal. Myslim ze to mohlo byt tak 26tt. Teď už mám pocit že kope i zadkem :D (teď jsem v 29tt)
Mě teda při tom boxování drtil a brousil hranu pánve. To taky stálo za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.18 08:59
@Gabka1379 píše:
@dasajur ano miminko je v pořádku jen se tomu dosti divim :D každá říká jak jejich mimoušek kope a já můžu říct že boxuje :D asi bude boxer :D

Protože ne každá ví, kde má mimino ruce a kde nohy :mrgreen: moje děti taky hlavně boxovaly a i když byly na světě, tak pořád máchaly rukama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.18 09:01

Ručičkama montovaly pořád něco v podbřišku, měla jsem pocit, že se snaží otevřít si cestu ven… Často to tak bolelo, že jsem nemohla chodit… Co bych dala za kopání do žeber, to neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
27.10.18 09:08

Ono taky může hrát roli poloha placenty. Mám placentu nahoře na přední stěně (což je jedna z normálních variant) a díky ní tolik necítím kopání nožiček, protože placenta funguje jako tlumič a malej je někdy od 21 tt hlavou dolů, takže nohy vycházejí do míst s placentou. Takže se mi taky zdá, že je mnohem aktivnější ručkama.
Jestli je na utz vše v pořádku (já mám ve zprávě že screeningů "končetiny typického držení a vzhledu " :lol: ), tak bych to neřešila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.10.18 18:28

Hele přesně to jsem taky řešila, až jsem měla trochu obavu jestli se neotocil a není KP protože kopání jsem skoro necítila ale těma ručičkami mi pomalu ždímal podbřišek :-D kolem toho 25.tt jsem vůbec necitila nožičky. ;) Teď už cítím všechno (36tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.10.18 19:01

@Layana je pravda že ještě minulý týden kopal Dost až jsem měla boulicky na břichu. Teď ? Popravdě cítím jen ty ručky a sem tam pohyb nozickou ale úplně minimálně tak jsem měla obavu . Je pravda že mám placentu na přední straně takže ono to asi taky dosti tlumí … Jak jsem psala je to naše první miminko a tak vůbec nevím co a jak by mělo být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.10.18 21:55

@Gabka1379 no já z toho byla taky nesvá, je to moje první dítě a přišlo mi fakt divné že nekope, ale očividně je to normální ;) já teda podezřívala že je asi KP, ale naštěstí nee ;) taky mám placentu na přední straně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
28.10.18 07:14
@Gabka1379 píše:
@Layana je pravda že ještě minulý týden kopal Dost až jsem měla boulicky na břichu. Teď ? Popravdě cítím jen ty ručky a sem tam pohyb nozickou ale úplně minimálně tak jsem měla obavu . Je pravda že mám placentu na přední straně takže ono to asi taky dosti tlumí … Jak jsem psala je to naše první miminko a tak vůbec nevím co a jak by mělo být :)

Oni i prckové v břiše mají „své dny“ :mrgreen:
Mně nedávno junior vycukal, protože byl asi dva dny děsně línej, oproti jeho standardu, až jsem zvažovala doktora. Pak zase začal řádit a kontrola tento týden úplně ok. Prostě se mu asi nechtělo se vrtět. :nevim: Takže i líné dny mohou přijít, děsila bych se jen, kdybych fakt necítila nic, ale když aspoň nějaké pohyby jsou, tak ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí