Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspíš nebude, a určitě ti to neřeknou na 100% mě to jistě řekli až v 16tt. A co s tím má společného dovolená? Tak se to dozvíš až přijedeš z dovči no ![]()
malý utz se dělá od 11 +…pohlaví vidět nepůjde, pohlavní hrbolek, jde vidět až od 12+…( vždy jsem si utz naplánovala tak že jsem šla 12 +6 a pohlaví mi bylo sděleno vždy a vždy se trefili..ale upozornili že pokud je dítě dobře natočené a pohlavní hrbolek jde vidět, tak až od 12+, dřív je to spíš jen odhad
@smurfka díky moc za odpověď ![]()
@Kriss Tina no jde asi o to, že plánujeme dovolenou a to bych při odjezdu měla být 12+, jedeme na 14dní a pak jsou vánoce, tak přemýšlím, zda odjezd o kousek neposunout. ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka díky moc za odpověď
@Kriss Tina no jde asi o to, že plánujeme dovolenou a to bych při odjezdu měla být 12+, jedeme na 14dní a pak jsou vánoce, tak přemýšlím, zda odjezd o kousek neposunout.
jako proč? abys před dovolenou věděla pohlaví?
i když bys šla 12+ a řeknou ti ho, nemusí být stoprocentní.. ![]()
@Kriss Tina na 100% ti to neřekne nikdo!
to je jasná věc! Bratranec měl mít kluka Kryštofa a najednou mu po plánovanem císaři nesou růžovou peřinku a on vyděšenej, že má kluka! A že se spletli! A oni no jste pan xxx od paní xxx? No tak máte holku! A to je ani ne rok stará událost!
![]()
@smurfka no ne, jde mi hlavně o to, jestli mi ho vůbec udělají? Protože při návratu budu 14+ a to už je prý pozdě! Nebo ne? Nevím právě
pohlaví je jen bonus velkého utz, hlavně abych ho stihla kdy se má dělat! ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka díky moc za odpověď
@Kriss Tina no jde asi o to, že plánujeme dovolenou a to bych při odjezdu měla být 12+, jedeme na 14dní a pak jsou vánoce, tak přemýšlím, zda odjezd o kousek neposunout.
Ja pořád nějak nevidim důvod proč posunout dovolenou kuli pohlaví?? Tak se to dozvíš potom, ono se nezmění a za mě je jedno jestli jestli se to dozvíš teď nebo po vánocích ![]()
Pohlaví ti řeknou i později přes normální utz, čím dyl počkáš tím to bude spolehlivější…
@Anonymní píše:
@smurfka no ne, jde mi hlavně o to, jestli mi ho vůbec udělají? Protože při návratu budu 14+ a to už je prý pozdě! Nebo ne? Nevím právěpohlaví je jen bonus velkého utz, hlavně abych ho stihla kdy se má dělat!
14+ už je pozdě..ale normálně se dělá od 11+..takže to budeš v normě před dovolenou
dělá se od 11+0. – 13+6. týdnu tak si spočítej kdy je to pro tebe lepší a kdy se vlezeš
@smurfka takže to bude 11+ bez pohlaví, co se dá dělat
ale moc díky za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka no ne, jde mi hlavně o to, jestli mi ho vůbec udělají? Protože při návratu budu 14+ a to už je prý pozdě! Nebo ne? Nevím právěpohlaví je jen bonus velkého utz, hlavně abych ho stihla kdy se má dělat!
Me ho u prvniho delali 13+6 (po vanocich) a u druhyho 12+0 (par dni pred vanoci), ale kdyz ti to tam vychazi takhle blbe tak nejlepsi bude si tam zavolat jestli mas posunout dovolenou nebo to stihnete a urcite nenechavej objednani na posledni chvili, kolem vanoc je to vzdycky narocny najit termin. Jinak pohlavi ve 12+0 pani doktorka urcila, rikala ze na 90 % kluk a trefila to ![]()
Úplně zbytečně budeš přesouvat ultrazvuk, nemusí být vidět vůbec nic…
@Kriss Tina jako pohlaví by jsme vědět chtěli, ale šlo mi o to jestli se utz dělá už od 11+ aby jsme mohli frčet na dovolenou
ale díky za reakci. Asi jsem hodně zmátla nadpisem ![]()
Otázka zní jasně
udělají mi velký ultrazvuk v týdnu kdy budu 11+ nevím kolik
jedeme potom na 14 denní dovolenou. Jednalo by se přesně o Brno Veveří. Na netu mají napsáno že utz dělají ve 12 a 13 tt ale to je myšleno jako 12+ nebo je to právě probíhající 12tt? A kdo jste byl v týdnu 11+ bylo už poznat pohlaví. Děkuji moc za odpovědi 
Ptám se anonymně, protože jsem teprve na začátku těhu a plánujeme již zmíněnou dovolenou
díky za utajení identity