Špatná placenta 28tt

21091
26.10.18 12:01

@Karol6 Já bych počkala na tu nemocnici. Přece jen je utz přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
26.10.18 12:02

když víš že to je gynekolog bez utz a plánovala si těhotenství, proč sis nenašla jiného? já osobně bych v těhotenství nechodila k doktorovi který nemá utz..
pokud jsi nervní zajdi si na gyn pohotovost do nemocnice, tam ti utz udělají klidně dneska..
ty ses ani nezeptala co se v tom případě dělá? na to ti měl snad odpovědět on, ne lidi z emimi.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3198
26.10.18 12:03

@Karol6 8o kterej doktor dneska nemá uzv… radši se hoď do klidu a počkej, jak dopadne uzv, i na něm se s velikostí miminka můžou o dost seknout, natož takhle :roll: zkontrolují určitě i průtoky a uvidíš, že to bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
26.10.18 12:06

Jak radí @smurfka , šla bych na gynekologickou pohotovost. Asi bych nechtěla čekat do pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
26.10.18 12:06

Podle pohmatu fakt nic nepoznat nemusí. Třeba bude vše v pořádku. ;) Jinak záleží na tom, jak moc je placená špatná. Pokud to jde, čeká se na nějaký rozumný týden a porod se vyvolá dříve. Pokud to nebude nezbytne nutné, ve 28tt nikdo nic vyvolávat nebude. Ale jak píšu, nejspíš bude vše OK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
26.10.18 12:09

@Karol6 :lol: tak bez utz se přece nic neví. počkej na utz a řeš to s nimi v nemocnici ale kdyby to bylo vážné tak by tě tam hnal snad hned. Vidíš mne doktor den před porodem dle pohmatu řekl že to dítě snad nemá hlavu :mrgreen: . Jsem mu řekla že malej ale leží v příčné poloze :lol: tak hned utz a že půjdu na císaře. dle pohmatu ybch mu teda nevěřila. někdo má malé břicho, já měla vždy velké, hodně vody. Doktor při druhém porodu že jsme musela strašně přibrat a když jsem mu řekla že 12kg tak že malej bude obr a byl :mrgreen: .Snaž se být v klidu a uvidíš co na utz, pokud se jim cokoliv nebude zdát budou to řešit v nemocnici, časté kontroly nebo si tě tam rovnou nechají ;) Tam bych tak chodila, rovnou mohl použít zaříkávání :mrgreen: . Hned strašit placentou a když je tak špatná tak to neřeší okamžitě? To mě vždy posílali do nemocnice ten den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.10.18 12:14

Chodila jsem k ni i s prvním dítětem a prostě problém nebyl! Žádný! Je to prostě nemocnice,jsou tam 3 gyndari a ani jeden nema ult. Vse posilaji bud do Brna a nebo o 16km dal do nemocnice. Jen mi řekl ze dítě uz by zachránili. Mam žádanku na pondělí. Volala jsem i do Brna na tu S 3 a tam jdu az v listopadu. Na to rekl ze cekat nebudeme a radši zavola jinam. Hlavně rikala at jsem v klidu. Rikala ze me nechce strasit ale ze se ji zda prostě mensi no,ale ze to nemusi nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.18 12:17

@Karol6 Tak bych poslechla doktorku, a pokud se ti něco nezdá jela na pohotovost, ať tě prohlídnou. Víc udělat nemůžeš.

A jinak ono vše je většinou v pořádku, pokud se neděje něco mimořádného. To se potom pozná doktor i vybvavení. Ta moje má i monitor na ozvy a jsem za to ráda, že jsem se nemusela nikam honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.10.18 12:17

Chodím k ni uz od 15. Je ji 70. A navíc jsem chtěla odejid ale uz me nikdo nechce vzit a riskovat to. No to je jedno. Spise jsem chtela vedet jestli nekdo nemel podobny problém s placentou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
26.10.18 12:24

@Karol6 ty jo,to jsem nevedela ze vubec nejakej doktor na gynde muze nemit utz :nevim: :zed: Ale kdyz te meri jen pohmatem tak bych byla celkem v klidu,vzdyt prece tim nemuze presne poznat jak na tom mimco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.18 12:35
@Karol6 píše:
Chodím k ni uz od 15. Je ji 70. A navíc jsem chtěla odejid ale uz me nikdo nechce vzit a riskovat to. No to je jedno. Spise jsem chtela vedet jestli nekdo nemel podobny problém s placentou.

Jenomže ty zatím žádný problém s placentou nemáš, a pokud ano, tak ti stejně řeknou v nemocnici a podle tvého nálezu. Může to znamenat cokoli. Ve škále budeme vás hlídat až po ejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.10.18 12:36

promin ale nemocnice - 3 gyndaři a bez utz…? to pak není nemocnice..
pokud nemáš čas si dojet do opravdové nemocnice na utz ještě dnes, hold počkej do pondělka..stejně už s tím nic neuděláš, akorát to budeš mít v hlavě..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
26.10.18 12:37
@Karol6 píše:

tak samozřejmě tě nikdo nechce vzít v průběhu těhu, proto si měla hledat ještě před, když si plánovala dítě..ted už to je jedno no..já bych teda měla nervy akorát nadranc z takového přístupu od gyndaře..to bych raději nechodila k žádnému než k takovému..

• Citovat
  • Upravit
7065
26.10.18 12:40

Podle pohmatu ti řekl to co ti řekl?
Na co čekáš?Píšeš kousek od Brna.Vždyť v Brně je xxx gyndařu.Dokonce i kousek od Brna ( Ivančice ) kde taky funguje pohotovost na gynekologii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.18 13:08

Ty kráso 8o podle pohmatu pozná že máš špatnou placentu? A jako v klidu chodit k Dr co nemá utz a pokaždý dojíždět na utz? To můžeš přeci rovnou chodit jinam. Jako mě by to teda stresovalo takže bych dojela do nemocnice na pohotovost, rozhodně bych nevydržela do pondělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí