Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Etcetera78
Jojo, cisticku by to chcelo, ale babo rad ktoru.. ![]()
@budi když se toho bojíš tak dávej na bříško přes den, před kojením(pokud je klidná…zbytečný pláč by to asi jen zhoršoval) nebo když spí přes den a na noc jak si zvyklá, a fenistilu bych se nebála
a fialku tak dávej když má povlak…kluci když měli moučnivku tak chrochtali a moc nechtěli jíst…což kdyby ti přestala jíst může jen zhoršit prtože bude unavenější, a zároveň hůře spát a pak je to jeden velký kolotoč ![]()
Mně to co ti doporučila tvá doktorka připadá rozumné.
jsem jen máma, tedy nejsem zdravotník, ale zrovna na tohle jsem u svých dětí narazila.
samotnou by mne napadly dvě věci: miminka často mívají problémy s hlasivkami, na podrobnosti se mne neptej, ae projevuje se to přesně častým chapotem, sípáním už i při lehkém nachlazení - mně řekla že se to do roka srovná, a taky jo, zhrua v době kdy si dítě stouplo, tak tyhle potíže ustoupily., větrání mi taky poradila
nebo to může být nějaký problém s průduškami, z něčeho se jí blbě dýchá, u mimina nemá nejmenší význam zjištovat z čeho, a navíc často to není vůbec nic, takže škoda ho trápit vyšetřením, když „jen“ sípe. To by mohla zabrat ten fenistil.
Fakt to moc nepitvej, sice se to může miminku opakovat, ale třeba už se s tím nikdy ani nesetkáš ![]()
Tohle jsme měli 3mes v kuse a pak se zjistilo ze je to od zubu jak mu rostly tak mel zdurele vše okolo…
Ahoj mala to mela take, ale neco ji sedlo na hlasivky. Dr nam doporucila homeopatika a dobry.jen si nepamatuji nazev uz je to rok a pul..
Ahoj holky, tak nás potkalo něco podobného… malý jakoby ochraptěl, chvílema má normální hlas a pak zase jako kdyby byl na fotbale
myslíte, že mám letět k doktorce nebo zkusit zátím nějaký sirup? Je mu 9 měsíců…
Nas to mel okolem 10 mes cca tyden a nikam jsem nesla, nic mu nedavala
ani me nenapadlo, ze by mu mojlo neco byt
![]()
On prave nema teplotu, nic…tak se mi k doktorce ani nechce, aby tam neco nechytil
U nás to byla laryngitida. Když malej ochraptěl tak nám řekla doktorka tuhle diagnozu. Ale opravdu na to platí jen být co nejvíc na vzduchu, zvýšená poloha postýlky, mokrá plína v pokoji a větrat.