Miminko ochraptělo!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
10.1.14 09:19

@Etcetera78
Jojo, cisticku by to chcelo, ale babo rad ktoru.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
10.1.14 09:26

@budi když se toho bojíš tak dávej na bříško přes den, před kojením(pokud je klidná…zbytečný pláč by to asi jen zhoršoval) nebo když spí přes den a na noc jak si zvyklá, a fenistilu bych se nebála :palec: a fialku tak dávej když má povlak…kluci když měli moučnivku tak chrochtali a moc nechtěli jíst…což kdyby ti přestala jíst může jen zhoršit prtože bude unavenější, a zároveň hůře spát a pak je to jeden velký kolotoč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.1.14 09:32

Mně to co ti doporučila tvá doktorka připadá rozumné.

jsem jen máma, tedy nejsem zdravotník, ale zrovna na tohle jsem u svých dětí narazila.

samotnou by mne napadly dvě věci: miminka často mívají problémy s hlasivkami, na podrobnosti se mne neptej, ae projevuje se to přesně častým chapotem, sípáním už i při lehkém nachlazení - mně řekla že se to do roka srovná, a taky jo, zhrua v době kdy si dítě stouplo, tak tyhle potíže ustoupily., větrání mi taky poradila

nebo to může být nějaký problém s průduškami, z něčeho se jí blbě dýchá, u mimina nemá nejmenší význam zjištovat z čeho, a navíc často to není vůbec nic, takže škoda ho trápit vyšetřením, když „jen“ sípe. To by mohla zabrat ten fenistil.

Fakt to moc nepitvej, sice se to může miminku opakovat, ale třeba už se s tím nikdy ani nesetkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
10.1.14 09:41

Tohle jsme měli 3mes v kuse a pak se zjistilo ze je to od zubu jak mu rostly tak mel zdurele vše okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.1.14 09:49

Ahoj mala to mela take, ale neco ji sedlo na hlasivky. Dr nam doporucila homeopatika a dobry.jen si nepamatuji nazev uz je to rok a pul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.3.14 07:13

Ahoj holky, tak nás potkalo něco podobného… malý jakoby ochraptěl, chvílema má normální hlas a pak zase jako kdyby byl na fotbale :-)) myslíte, že mám letět k doktorce nebo zkusit zátím nějaký sirup? Je mu 9 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
14.3.14 07:59

Nas to mel okolem 10 mes cca tyden a nikam jsem nesla, nic mu nedavala :nevim: ani me nenapadlo, ze by mu mojlo neco byt :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2418
14.3.14 08:22

On prave nema teplotu, nic…tak se mi k doktorce ani nechce, aby tam neco nechytil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
14.3.14 20:34

U nás to byla laryngitida. Když malej ochraptěl tak nám řekla doktorka tuhle diagnozu. Ale opravdu na to platí jen být co nejvíc na vzduchu, zvýšená poloha postýlky, mokrá plína v pokoji a větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí