Jak malou uspat?

245
9.1.14 21:36

Jak jí uspat?

Ahoj, už si vážně nevím rady.. Malá mi od narození usínala tím stylem, přez den uspat v kočárku odpoledne taky a na noc, okoupat, dát mlíčko které shltla otočila se na bok a v tu ránu spinkala až do 3 do rána pak jen mlíčko a zase hajala do 6 ti, takže paráda, ale teď poslední měsíc (máme 8 měsíců)neusne sama ani přez den, jedině na procházce. (Už má 2 zoubky prořezané takže si nemyslím že by to bylo tím..)dopoledne a večer jí uspávám tak že jí vemu do náručí a houpu jí ona usne jědině když sní dělám rychlé polodřepy s pohybem do leva a prava, fakt je to už na palici… a to trvá tak 10 min někdy i 15. zkoušela jsem jí na noc nechat vyřvat, ale ona si už umí kleknout tak když jí dám večer do poetýlky tak si klekne a řve pak se pustí a bouchne se o šprušle.. takže nechat jí vzhůru v postýlce taky nejde, sice dnes jsem toho měla tak akorát a nechala jsem jí v postýlce, asi po 30 min. vztekání usla ale na opačné straně postýlky a ještě k tomu na peřině a na břichu, ani jsem jí nebudila abych jí dala na polštář jen jsem jí přikryla jinou dekou, prosím jak jí naučit zase usínat samotnou. chodí spát o půl 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.1.14 21:39

Lehni si s ní do velké postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:41

@Sibyla0 to jí právě nechci naučit aby pak spala s námi v postely jinak ona by neležela ale přetáčela by se a lezla by všude možně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.1.14 21:42

Když už si ji nechala jednou vyřvat tak už bych to dotáhla do konce.. Takže jako dneska jen tam buď s ní. Pokládej ji pořád ale nezvedej z postýlky :nevim: Hehe ty polodřepy s „činkou“ sis vymyslela kvůli hubnutí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.1.14 21:42

Myslim, ze si tim musite projit a obe se naucit, ze usina sama v postylce…
ale ja bych nenechala vyrvat ani v 8 mesicich :nevim: my to delali (doted delame) tak, ze dam do postylky, podam dudlik, medvidka, pohladim a odchazim. kdyz zacne brecet, tak se vracim, ale nevytahuju, jen zase ulozim.
zpocatku jsem tam behala treba 25×. ted zajdu tak max 3× a spi. a uz davno tam nebreci, jen si nahlas „postezuje“, kdyz vypadne dudlik z postylky nebo tak.
jo, faze mlaceni hlavou do sprusli byla vyzivna, ale prezil to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
9.1.14 21:43

Je malinka, tak ji netrap urvavanim! Ja ma 16 mesicniho a taky uspavam. Dam ho do postylky a lehnu si vedle nej. Nekdy usne do 10 minut, nekdy to trva i pres pul hodky… Nevadi mi to. Proc taky? Vzdyt jsou to jeste prtata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.14 21:43

@Renatuška no pořád lepší než ty dřepy :-O malá se mnou spí od narození, lehne si, přítulí se, já ji přikreju a za pár minut spi, bez řevu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:45

@Almira-Alm hee prý na hubnutí :) je to teda fuška :) taky jsem si říkala že aspoň 3× denně pocvičím :) ale takhle to fakt nejde.. ona právě když tam budu tak neusne pořád se odkopává a vylézá a kouká a křičí chce s postýlky ven a šmejdit, naučila se po 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
9.1.14 21:47
@Sibyla0 píše:
@Renatuška no pořád lepší než ty dřepy :-O malá se mnou spí od narození, lehne si, přítulí se, já ji přikreju a za pár minut spi, bez řevu..

Přesně… Moje ségra měla kluky taky ve velký posteli. Spali tam takhle všichni. Teď jim je cápkům 15 a 14 a ona na to se slzou v oku vzpomíná! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:48

@Ali-Ali asi to tak zase začnu dělat dříve jsem to taky tak dělávala že jsem jí požád vracela dudlík přikrývala a odcházela a nevytahovala. dneska jsem už byla fakt vyčerpaná tak už jsem jí nechala a´t usne sama, protože si očka mnula takže hajat chtěla jen za čekala na to kdy s ní budu skákat po pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:49

@ninabu Tak to já zase ne to jediné bych neudělala, naučit spát dítě v naší posteli, ona má svůj pokojíček ve kterém ji chci naučit spinakt jako spinkala doposud a necchi to takhle měnit abych se v noci bála otočit navíc už v posteli spí yorkšír :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
9.1.14 21:49

No maly spi s nama v luzku, z postylky mel trauma-takze metoda vyrvani u nas nefungovala -rval v kuse ikdyz sem v misnoti byla ikdyz nebyla, takze tak idealni to neni. vecer usne jen kdyz sem tam s nim.pres den uspavam a ma 19mesicu, sam pres den neusnul nikdy-teda jen vozeni v kocare.od mala ma hrozne spani ikdyz byl miminko dokazal nespat vubec. a tim houpanim a uspavanim se to bude tezko odnaucovat-jak jste si naucila tak to mate :(jedine co maminkam pomaha rezim-davam spat pravidelne pres den i vecer, a vecer posunout spani treba aby byla vice unavena

Příspěvek upraven 09.01.14 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:50

@ninabu Tak to já zase ne to jediné bych neudělala, naučit spát dítě v naší posteli, ona má svůj pokojíček ve kterém ji chci naučit spinakt jako spinkala doposud a necchi to takhle měnit abych se v noci bála otočit navíc už v posteli spí yorkšír :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.1.14 21:53

@Renatuška
ja taky nikoho v posteli nechci :lol:
jednou jsem maleho asi ve 3 mesicich vzala k sobe do postele a rano jsem se vzbudila a maly byl priplacnuty pod moji rukou. ale proste cely oblicej, ani videt ho nebylo. ve me by se krve nedorezal… tak supajdil zpatky do postylky a je tam porad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.1.14 21:56

@Ali-Ali :hug: přesně, můj názor je ten že postel má být jen naše s manžou a malým yorkem :) a malá by měla hajkat ve svém pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí