Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@pavlinenenka píše:
tak to vam zavidim ze tak spinka.on se budi iddyz je klid-teda bydlime na byte a nekdo na chodbe s necim tukne a stejne by ho vzbudil-kdyby spal hezky tak bych ho do postele nevzala.od mala byl urvanek
No já jsem nejdřív nechtěla, připadala jsem si jak krkavčí matka, ale když jsme se třeba chtěli koukat na televizi nebo se v noci přetáčeli, tak se malej budil. Tak jsme ho zkusili dát do pokojíčku a od prvního dne úplně bez problémů. A dnes (16 měsíců) se vyloženě těší do svojí postýlky. Spánek je pro dítě jedno z nejdůležitějších a já jsem vděčná za to, že náš spinká skoro 12 hodin v noci a po obědě taky v postýlce tak 2-3 h.
@Shellyss píše:
No já jsem nejdřív nechtěla, připadala jsem si jak krkavčí matka, ale když jsme se třeba chtěli koukat na televizi nebo se v noci přetáčeli, tak se malej budil. Tak jsme ho zkusili dát do pokojíčku a od prvního dne úplně bez problémů. A dnes (16 měsíců) se vyloženě těší do svojí postýlky. Spánek je pro dítě jedno z nejdůležitějších a já jsem vděčná za to, že náš spinká skoro 12 hodin v noci a po obědě taky v postýlce tak 2-3 h.
po tom roce ditete to uz chapu, ale do roka se napr. koji tak i proto bych ja nedavala.ted planujeme druhe, tak sem zvedava jak to pak bude. musime malemu koupit luzko uz velke na jaro, ted spi v pokojicku pres den na matraci.my ten spanek mame nejhorsi co muze mit maly. ma to po tatovi:( me teda spi v noci 11hodin ale do toho 7krat vzhuru ze se vzbudi, hledame dudina, nebo piti a hned spi dal. ale kdyz jde spat musim tam byt s nim protoze se toci hodne a spadl by na zem.