Miminko odmítá jídlo

19.11.21 16:21

Miminko odmítá jídlo

Dobrý den,

Máme doma tři měsíčního chlapečka, který od narození trpí kolikami. Do dvou a půl měsíců jsem plně kojila. Dva týdny jsme dokrmovali nutrilonem, potom přešli na kendamil anticolic. Po kendamilu mnel strašně tuhou stolici, a tak jsme na doporučení dr. Přešli na bebu sensitive. Ani jedno mlíko mu zatím nedělalo dobře. Problémy mnel i u kojení. Celý den se jenom kroutí. Používáme kapky espumisan a biogaia. V poslednom čase ale je problém s usínáním. S tím byl problém vlastně od začátku, ale teď je to horší. Předtím platil kočárek a houpání. Do deseti minut usnul i ked jenom na půl hodinky, ale usnul. Teď je to o dost horší. Kočárek ze dne na den přestal fungovat a strašně brečí. Brečí i na rukou a odmítá před spaním mlíko. Po hodině křiku a břeku usně max. Na půl hodiny a potom vstane. Potom co vstane už mlíko neodmítá. Ale předtím spaním stačí že priblizim lahvičku k pusinke a spustí se křik. Přes noc je to lepší a vacsinou se vzbudí jenom na jídlo, ale přes den je to boj. Nevím, co by ho mohlo trápit. Či je to tým bříškem, aneb. Něco jiného. Stolici má třikrát denně, ale jenom spomoci řek. Rourky…maminky poraďte

Příspěvek upraven 19.11.21 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
19.11.21 17:33

Jo holt nektere deti jsou s tim briskem problematicke. To krmeni s briskem neoddelitelne souvisi. Znam to, tez jsme dost bojovali. Nejprv boj s kojenim, odmitani dokrmu, pak boj s prilrmy, do toho porad ty koliky. Kdyz to shrnu, zcela normalniho stravovaciho rezimu, kdy mi dite bylo schopno tak nejak normalne jist a pit, jsme se dockali cca ve 2,5 letech. Je to strasne, ale zakladni ukazatele pro be jsou, zda pribira, zda dostatecne cura a zda tak nejak kadi. Tu rourku bych se dnazila nepouzivat uplne na denni bazi…zkus ho davat vic na brisko, jak se zacne sam prevalivat a plazit, tak se zlepsi ty koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.11.21 19:16

3× denne stolice mi prijde moc, navic s rourkou..

Zkusit obnovit kojeni by neslo? Aspon na uspavani u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.21 19:39
@Lucie_Sx píše:
3× denne stolice mi prijde moc, navic s rourkou..Zkusit obnovit kojeni by neslo? Aspon na uspavani u prsa.

Rourka proto protože stále jenom tlačí a neskutečně brečí neví se sám vyk*kat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.11.21 22:47
@Lucie_Sx píše:
3× denne stolice mi prijde moc, navic s rourkou..Zkusit obnovit kojeni by neslo? Aspon na uspavani u prsa.

3× není moc..je to akorát..

Zakladatelko, masírovat a dávat na bříško, cvičit s nožičkami, zkusit jiná probiotika..režim jídla máte? další, berete vitamin D? Pokud je to Vigantol, některým dětem nesedí vůbec nebo právě v kombinaci s probiotiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.11.21 02:53
@Skaiqy píše:
3× není moc..je to akorát..

Pise, ze mu jsou tri mesice :nevim: .

@Hany123456789 píše:
Rourka proto protože stále jenom tlačí a neskutečně brečí neví se sám vyk*kat.

Nepomaha zmena polohy, masaze, cviceni, vysadit Vigantol…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
20.11.21 07:18
@Lucie_Sx píše:
Nepomaha zmena polohy, masaze, cviceni, vysadit Vigantol…?

Ve třech měsících jsme chytli salmonelu.. v necelých třech.. lékařka řekla, že je normální mít stolici 3× za den..za průjem se považuje 5× a víc.. řídká..syn kakal asi tak 13× za den se salmoskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí