Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jela bych, už to má týden, není na začátku, dítě není novorozenec. Jestli se bojíš, ať neňuňá nebo ňuňá krátce a s rouškou. Ale já teda nejsem lékař a nejsem tak ouzkostlivá..
@Anonymní píše:
Ahoj, máme jet na oslavu k rodině. Mamka už je týden nemocná - kašel a rýma, a už je v konečné fázi - trochu pokašlává a párkrát přes den ještě smrká. Mám pětiměsíční miminko a nevím, jak dlouho je taková viróza infekční? Jeli byste nebo to raději všechno odpískali?
Já bych jela. I ten prcek se musí setkat s bacilem. Přichází období, kdy bude viroz plno, to byste se s mamkou nemuseli vidět do jara. Když něco chytíš ty nebo muž, taky prcka neodříznete ![]()
Jela bych. Mám taky pětiměsíční a to by jsme jinam nemohli vytáhnout paty z baráku.
Jela bych, jen bych řekla mamce ať miminko třeba nepusiknuje nebo tak, po týdnu už v jedné místnosti být můžou a nikdo nemusí nic chytit ![]()
Jak už tady píšou, jela bych. Nejhorší jsou ty začátky, kdy člověk ještě pořádně nekašle ale je infekční. Ten „dojezd“ už je v pohodě.
Jenom ať dítě úplně nepusinkuje a tak, a je to v klidu ![]()
Ahoj, máme jet na oslavu k rodině. Mamka už je týden nemocná - kašel a rýma, a už je v konečné fázi - trochu pokašlává a párkrát přes den ještě smrká. Mám pětiměsíční miminko a nevím, jak dlouho je taková viróza infekční? Jeli byste nebo to raději všechno odpískali?