Miminko pláče vždy večer

28
24.7.24 01:12

Miminko pláče vždy večer

Krásný den všem :srdce: potřebovala bych poradit, nebo vědět, jestli to měl taky někdo tak.
Mám syna 4 měsíce, téměř od narození má takový svůj splín od půl 7 večer. Že začátku to byly vždy večer prdíky, takže jsem ho nosila a klepkala po zadečku, teď už usíná u mě v náručí, ale třeba až v 8 hodin večer, do té doby se chce nosit a je takový umrčeny a zároveň umazleny. A chce se nosit a koukat kolem. Jenže je to tak každý večer a někdy je to už únavné. Samozřejmě, když ho položím téměř vždy začne plakat. Nechci ho nechat,,vyplakat,,… Měl to tak někdo? Kdy to přestane? :D :D :D :D
Malý má 7kg a už se pronese. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
24.7.24 07:21
@Eva 2506 píše: Více

Večerní pláče jsou úplně normální, máš kliku, že ti usíná „až v 8“. My se synem měli noční šichty 19-01, kdy teprve jakž takž usnul. Samo to odešlo kolem půl roka věku, podle mě klasická kolika, neurologické dozrávání. Vydrž, bude lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.7.24 07:28

Děkuji, já se snažím dodržovat nějaký,,režim,, od malička, samozřejmě, ne vždy se daří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.7.24 07:30
@Eva 2506 píše: Více

Jo, to jsem si taky myslela, že je režim všespásný, ale bohužel, jsou věci mezi nebem a zemí.. :mrgreen: Syn pak bohužel přešel do fáze velmi špatného nočního spánku (buzení celou noc po cca 20-30 minutách), takže nám úleva úplně nepřišla, jen už nebylo třeba ho 4 hodiny nosit na rukou a hojdat :lol: Zkoušla jsi šátek/nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30788
24.7.24 07:37

Ver, ze pokud tam mas jen hodinku a pul vecerniho mrceni, tak mas dite za odmenu. Jp, mit dite byva chvilemi unavne, ale ono to prejde, neboj :hug:, jen se priprav, ze prijde neco noveho :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.7.24 07:40

Děkuji holky, nevěděla jsem jestli nedělám něco špatně. Mám první miminko, tak chci aby byl syn spokojený :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
24.7.24 08:20

Měla jsem to úplně stejně, dcera každý večer v tu samou dobu byla nevrlá a chtěla se nosit. Časem to přešlo, u nás to trvalo asi do půl roku. Vytrvej, zkuste třeba jiný večerní rituál, který by ho uklidnil.

• Citovat
  • Upravit
5944
24.7.24 10:24

Je to normální a opravdu máš kliku, že ty pláče trvají takovou chvilku.
Dcera plakávala od 19-23, někdy i do půlnoci.
Zlepšení přišlo v tom 4-5m, tak vydrž, bude lépe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.7.24 11:07

Opravdu děkuji holky, to víte první miminko. Navíc když to vidí moje maminka, babička malého, tak mi dává všelijaké rady a já už nevěděla, jestli je to normální, nebo něco dělám špatně. Děkuji za rady :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí