Miminko prdí a nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
3.1.19 22:11

někdy je třeba vyměnit kapičky, nám se osvědčil Infacol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
3.1.19 22:21

U nas nejlip zabiral Sab simplex + laktobacilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
3.1.19 22:34

U nás Bio Gaia do každé flašky s mlékem, vyměnit Vigantol, nahřátý pecickovy polštářek, jinak první dva měsíce jsme strávili já i manžel se synem na hrudníku, spal tak, že byl položený briskem na nás a pokrcene nožičky. K tomu ještě mezi mě a bříško syn jsem dávala ten nahraty polstarek. V téhle jediné poloze spal a dobře se mu prdelo.
Pak jak se začal zajímat o okolí, tak už stačily ty kapky. Zkusili jsme je vysadit cca okolo třech měsíců, znova řev a krouceni, bral je nakonec asi půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.1.19 22:40

Zažila jsem. Syn měl chudák koliku, kvůli které málo spal. Pomohla jen rektální rourka. Zkoušeli jsme všemožné, nic nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
3.1.19 22:41

Syn je tedy kojeny ale klid od bolesti břicha nastal až když jsem já vysadila mléko a mléčné produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.1.19 22:45

@dasajur Biogaia do každé lahve? Vždyť má doporučené dávkování 5 kapek denně, které se nemá překračovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.1.19 22:53

@Aduš8 taky si myslim, ze je to dost prehnany!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.1.19 23:02

Ahoj, uplnr ti rozumim my to meli taky vyzkousels jsem vsechno polstarky ruzny kapky odvary asi 3 druhy mlika hruza nakonec jsme meli biogayu a sap simplex ale stejne to do tri mesicu trvalo nez jse to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
3.1.19 23:04
@Aduš8 píše:
@dasajur Biogaia do každé lahve? Vždyť má doporučené dávkování 5 kapek denně, které se nemá překračovat :nevim:

Ano, do každé láhve. Jsou to jen probiotika, nic chemického. Sab Simplex je chemie a klidně se to má dávat před každým krmenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.1.19 23:07

Jako do kazde lahve 5 kapek? To je moc doporuceny mas 5 kapek denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.1.19 23:20

@dasajur sabsimplex funguje na fyziologickém základě, stejně jako Espumisan, rozpouští vzduchové bublinky. Nijak uškodit nemůže. Ale probiotika jsou živé bakterie, které působí ve střevech. Nám je třeba doktorka doporučila vysadit, aby si na to střeva nezvykla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí