Dusí se v kočárku

Anonymní
3.1.19 16:05

Dusi se v kocaru

Ahoj, mám 2,5 měsíční holčičku, asi od měsíce mi začala brecet v kočárku, a je to čím dal horší, dnes jsme šly po jídle usinala na posteli tak jsem ji přenesla a hned vzhůru, a začala brecet a dnes se k tomu přidalo divne duseni (?), takový jiný plac, machala rucickama jako o život a snažila se nadechnout jako by se zalykala.. zvedla jsem ji pod hlavou a hned se uklidnila měla vytrestene oci a polykala a začínala normálně dýchat a polykala.. uklidnila se.. pak jsem ji položila hned zavřela oci a asi deset minut jsme vydržely jezdit a zase ten řev kdy jsem ji musela zvednout a rychle domu :( nevite co by to mohlo byt?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
3.1.19 16:19

A nema reflux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 16:21

@e008 no potvrzeny ho nemáme ale dáváme mlicko proti blinkani protože se ji vrací mlicko , vždy jakoby nadskoci a polkne ,nezvraci obloukem , ale moc teda asi nepomohlo :think:

• Citovat
  • Upravit
414
3.1.19 16:32

A nepomuze kdyz to ma trosku zvednute? Nam to docela pomahalo taky tam nechtel ze zacatku byt… a myslim ze prave kolem toho 2 mesice byl uplny bojkot kocarku.. :lol: jen jsem ho tam polozila hned rval a dokazal rvat celou cestu… trvalo to tak mesic a pak byl klid :lol: pak jsem jen polozila a uz spal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 16:39

@Coctailgirl zítra to zkusím dnes jsem se vydesila takhle jsem ji nikdy neviděla :( nějak to zvednu a uvidíme , jakoby kdyby rvala tak venku zůstanu ale ze popadala tak divne dech no.. možná též bojkot ale :D

• Citovat
  • Upravit
4398
3.1.19 16:39

Muze mit skryty reflux, kdy se stavy dostavou jen do krku a boli to mimco, zvedla bych podlozku, aby byla z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
3.1.19 16:45

a máš u postýlky podložené nohy, aby nebyla na rovném a podložené i ležení v kočárku? Určitě má reflux a samozřejmě, že je pak náběh na to, aby se dusila. Některé děti mají reflux opravdu velký a tohle jim pomůže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 16:47

@e008 Jojo to pediatr říkal :/ ale na rovné posteli tak nevyvadi , možná zkusíme později po jídle vyjít :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.19 19:02

@mau-mau postylku uz vyvýšenou mám , ovsem málokdy tam spi :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.19 19:03

Jen mě je divny ze az teď tohle začala dělat a to mame reflux delší dobu podle všeho

• Citovat
  • Upravit
414
3.1.19 19:12

tak aby to nebyl ten bojkot no…
ale nevim ja o refluxu nic nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.1.19 21:33
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 2,5 měsíční holčičku, asi od měsíce mi začala brecet v kočárku, a je to čím dal horší, dnes jsme šly po jídle usinala na posteli tak jsem ji přenesla a hned vzhůru, a začala brecet a dnes se k tomu přidalo divne duseni (?), takový jiný plac, machala rucickama jako o život a snažila se nadechnout jako by se zalykala.. zvedla jsem ji pod hlavou a hned se uklidnila měla vytrestene oci a polykala a začínala normálně dýchat a polykala.. uklidnila se.. pak jsem ji položila hned zavřela oci a asi deset minut jsme vydržely jezdit a zase ten řev kdy jsem ji musela zvednout a rychle domu :( nevite co by to mohlo byt?

My jsme měli reflux, taky mi nemohl ležet na rovné podložce či v postýlce…měli jsme vše ve zvýšený poloze..... Syn tedy blinkal obloukem a několikrát i tak se mi dusil…takže jsem se bála i usnout. Tím tě nechci strašit my jsme to měli šílený až nějak kolem 1 roku se mu to srovnalo…teď už jsou na to prášky :pocitac: Tak budu držet pěsti ať to nic vážnějšího není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
4.1.19 05:40

Naše mala mela skryty reflux,potvrzeny,cestovalo ji to jicnem tam i zpatky a pry to ty miminka i boli,mela jsem podlozenou jak podlozku v kocarku tak v postylce a davala ji na to sirup,aby se to nevracelo,nepomahalo to 100 procent ,ale urcite byla klidnejsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
4.1.19 05:53

Naše malá brala ještě Helicid na ten reflux. Je vícero léků snižujících kyselost žaludečních šťáv, ta léčivá látka je omeprazolum. Takže kromě Helicidu třeba Omeprazol actavis, Omeprazol teva, Ortanol,.. zkus se zmínit pediatričce, zda by pro vás nebyl Omeprazol vhodný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí