Miminko se nemohlo nadechnout

Anonymní
2.1.19 19:01

Miminko se nemohlo nadechnout

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, utesit.. Včera se mi stalo že mi malá 6mesicu ležela v postýlce, měla skytavku smála se a najednou se mi začala dusit, nemohla propadnout dech, trepala nozickama. Placala jsem ji po zadickach a foukala do obličeje, nadechla se a vše bylo v pohodě.. Jenže mi přišlo že i chrci, jako by měla rýmu ale nic jsem neodsala. Tak jsem dneska naklusala k doktorce, ta ji zkontrolovala a řekla mi že je v pořádku, rýmu nemá, kašel též ne, je čistá. Chrceni je normální. Pry nejspíš ji zaskočila slina.. Ale.. Já mám teď strašny strach ze se mi udusi, totálně mě to vzalo :roll: monitor dechu tu mám baby sence 2 pro ale není zapojeny protože malá mi cestuje po postýlce a neustále hucel :nevim: stalo se vám to taky někomu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
2.1.19 19:06

Nam se to stalo taky.malemu tak pred mesicem.koukam na mrnouse tak dovne se kroutil tak jsem ho zvedla a taly se nemohl nadechnout tak jsme ho placali po zadech a dobry.myslime si ze to taky byla slina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.1.19 19:09

Nám se to taky stalo a to jak miminko a pak i ve 2 letech u staršího, vždy pomohlo zatřást a poklepat po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.1.19 19:14

A monitory dechu máte? Ja jsem z toho vážně na mrtvici. Omylem jsem v úvodním příspěvků zaskrtla anonym :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.1.19 19:21

Jojo mame.uz jsem na to docela zapomnela ale prvnich par dni jsem ho chudaka furt zkoumala a bala jsem se jit i vycurat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.1.19 19:22

Mě se to stalo u prvního, poklepala jsem po zádech, zatřásla s ním a pak už dobrý. Jinak jestli ti dítě cestuje po postýlce tak monitor je fakt k ničemu. Měla jsem u druhého teď nany, každou chvíli řval, jak se malý kulal asi, nevím. Běžela jsem k doktorce, ta mě poslala do nemocnice si půjčit jiný monitor, tak jsem ho měla půjčený, dvě desky dokonce ale malý už se začal i stavět a dělat bordel v té posteli, též to spinalo. Tak jsem to dala pryč, a je klid. Ty monitory dokáží zachránit ale i pěkně děsit :?… Jinak mi mamka vykládala, že jak jsem byla malá nemohla mě nechat ani chvíli bez dozoru, že prej jsem se vzdycky něčeho lekla a zmodrala jsem bez dechu, že mě museli vždycky protřepat. No a žiju :) těm dětem se sem tam takové věci stanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.1.19 19:24

Že mi dítě přestane dýchat byla moje černá můra. Měla jsem monitor dechu se 2mi deskami, které pokryly celou postýlku. Vozila jsem ho všude sebou, bez něj ani jednu noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí