Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nam se to stalo taky.malemu tak pred mesicem.koukam na mrnouse tak dovne se kroutil tak jsem ho zvedla a taly se nemohl nadechnout tak jsme ho placali po zadech a dobry.myslime si ze to taky byla slina
Nám se to taky stalo a to jak miminko a pak i ve 2 letech u staršího, vždy pomohlo zatřást a poklepat po zádech.
A monitory dechu máte? Ja jsem z toho vážně na mrtvici. Omylem jsem v úvodním příspěvků zaskrtla anonym :/
Jojo mame.uz jsem na to docela zapomnela ale prvnich par dni jsem ho chudaka furt zkoumala a bala jsem se jit i vycurat
Mě se to stalo u prvního, poklepala jsem po zádech, zatřásla s ním a pak už dobrý. Jinak jestli ti dítě cestuje po postýlce tak monitor je fakt k ničemu. Měla jsem u druhého teď nany, každou chvíli řval, jak se malý kulal asi, nevím. Běžela jsem k doktorce, ta mě poslala do nemocnice si půjčit jiný monitor, tak jsem ho měla půjčený, dvě desky dokonce ale malý už se začal i stavět a dělat bordel v té posteli, též to spinalo. Tak jsem to dala pryč, a je klid. Ty monitory dokáží zachránit ale i pěkně děsit
… Jinak mi mamka vykládala, že jak jsem byla malá nemohla mě nechat ani chvíli bez dozoru, že prej jsem se vzdycky něčeho lekla a zmodrala jsem bez dechu, že mě museli vždycky protřepat. No a žiju
těm dětem se sem tam takové věci stanou…
Že mi dítě přestane dýchat byla moje černá můra. Měla jsem monitor dechu se 2mi deskami, které pokryly celou postýlku. Vozila jsem ho všude sebou, bez něj ani jednu noc
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, utesit.. Včera se mi stalo že mi malá 6mesicu ležela v postýlce, měla skytavku smála se a najednou se mi začala dusit, nemohla propadnout dech, trepala nozickama. Placala jsem ji po zadickach a foukala do obličeje, nadechla se a vše bylo v pohodě.. Jenže mi přišlo že i chrci, jako by měla rýmu ale nic jsem neodsala. Tak jsem dneska naklusala k doktorce, ta ji zkontrolovala a řekla mi že je v pořádku, rýmu nemá, kašel též ne, je čistá. Chrceni je normální. Pry nejspíš ji zaskočila slina.. Ale.. Já mám teď strašny strach ze se mi udusi, totálně mě to vzalo
monitor dechu tu mám baby sence 2 pro ale není zapojeny protože malá mi cestuje po postýlce a neustále hucel
stalo se vám to taky někomu?