4měsíční miminko

Anonymní
3.1.19 20:39

4 měsicni miminko

Dobry den,
Jdu si pro radu. Mame 4 mesicni holcicku. Do cca 3 mesice byla hodne usmevava a kontaktni. Posledni dny je trosicku jina. Spis se kouka mimo nas, po okoli a na nas koukne jen na sekundu a otoci se. A i je min smeje. Usmeje se ale opet jen naznak a otoci se. Je to normalni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.19 20:41

A jeste chci dodat ze kdyz je na zadech tak se na nas jakztakz kouka, ale kdyz je na rukach nebo pase kone tak je to katastrofa :,(

• Citovat
  • Upravit
11863
3.1.19 20:46
@Anonymní píše:
A jeste chci dodat ze kdyz je na zadech tak se na nas jakztakz kouka, ale kdyz je na rukach nebo pase kone tak je to katastrofa :,(

tak vás už zná a chce poznávat okolí, zřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.1.19 20:48

Řekla bych ze je To normálni prostě vidi plno zajímavější věci nez vás. Ale je pravda ze já dcerku také tahle zkoumala. Ale už To neřeším nějak se vyvíjí a vyvíjet bude já ji Budu milovat i kdyby se časem na něco přišlo. Jestli myslíš autismus tak, prý se To u miminek nedá až tak, poznat, navic jich je spoustu druhů. Užívala bych si dcerky dokud je malička, je To Jen fáze si myslím zase za začne usmívat. Mala má také dny kdy se smeje a kdy se na mě kouká a dny kdy nemá náladu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 20:50

@Kikulele dekuji, a vy mate na neco podezdreni? Nebo proste jste jen taky pozorovala kazdou malickost?:)

• Citovat
  • Upravit
14377
3.1.19 21:14

Náš malý na nás taky moc nekoukal, byl zvědavý. Je to normální, konečně začíná vidět na větší vzdálenosti a všechno jí teď přijde zajímavější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.1.19 21:20

Proto jsem se na malou snažila mluvit, co nejvíc a co nejdřív. Teď je z ní malá zvedavka a my ji moc nezajímáme. A je to dobře. Musí pozorovat okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí