Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A jeste chci dodat ze kdyz je na zadech tak se na nas jakztakz kouka, ale kdyz je na rukach nebo pase kone tak je to katastrofa ![]()
@Anonymní píše:
A jeste chci dodat ze kdyz je na zadech tak se na nas jakztakz kouka, ale kdyz je na rukach nebo pase kone tak je to katastrofa
tak vás už zná a chce poznávat okolí, zřejmě ![]()
Řekla bych ze je To normálni prostě vidi plno zajímavější věci nez vás. Ale je pravda ze já dcerku také tahle zkoumala. Ale už To neřeším nějak se vyvíjí a vyvíjet bude já ji Budu milovat i kdyby se časem na něco přišlo. Jestli myslíš autismus tak, prý se To u miminek nedá až tak, poznat, navic jich je spoustu druhů. Užívala bych si dcerky dokud je malička, je To Jen fáze si myslím zase za začne usmívat. Mala má také dny kdy se smeje a kdy se na mě kouká a dny kdy nemá náladu. ![]()
@Kikulele dekuji, a vy mate na neco podezdreni? Nebo proste jste jen taky pozorovala kazdou malickost?:)
Náš malý na nás taky moc nekoukal, byl zvědavý. Je to normální, konečně začíná vidět na větší vzdálenosti a všechno jí teď přijde zajímavější ![]()
Proto jsem se na malou snažila mluvit, co nejvíc a co nejdřív. Teď je z ní malá zvedavka a my ji moc nezajímáme. A je to dobře. Musí pozorovat okolí.
Dobry den,
Jdu si pro radu. Mame 4 mesicni holcicku. Do cca 3 mesice byla hodne usmevava a kontaktni. Posledni dny je trosicku jina. Spis se kouka mimo nas, po okoli a na nas koukne jen na sekundu a otoci se. A i je min smeje. Usmeje se ale opet jen naznak a otoci se. Je to normalni? Dekuji