Miminko před zrcadlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
3.9.14 10:08

Juniora jsem stříhala ve čtyřech měsících. kvůli pomluvě má začít nosit culíky nebo šilhat přes vlasy po bradu nebo co??? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.9.14 10:10

Vyrábí se dokonce zrcadla s podstavcem pro miminka jako didaktická hračka motivující dítěk pasení koníčků ;) Naprostá blbost, pověry ignorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.9.14 10:19

Tak mimo OT, ale týká se to stříhání: ;) syn ještě stříhaný není, má takové delší vlásky vzadu. Ale má takové chmýříčko :mrgreen:, když mu to sestříhám začnou mu růst takové ty klasicky pevné vlásky?? Když vstane má to jak Einstein. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.9.14 10:21

@Marlynka řekla bych že pověra:) Taky se synem koukáme do zrcadla od nějakých 4 nebo 5 měsíců a vždycky je z toho nadšený:) Teď je mu rok a prohlíží se pořád rád:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
3.9.14 10:30

Tez jsem kdysi daaaavno zaslechla :nevim:
ale vzdycky kdyz jdu koblihu umejt, tak se do toho zrcadla jukne i bez moji pomoci.mame nad nim svetlo, takze tam by mohla vejrat hodiny…i se na sebe koukame a ja rikam jak je krasna a ona se u toho culi :think: sice jsem dost povdrciva, ale vic by me rozhodilo rozbite zrcadlo, nez pohled mimca do nej

• Citovat
  • Upravit
29436
3.9.14 10:34

@kve-tinka Starší to tak měl. Po prvním ostříhání v roce mu zhrubly. Mladší má 13 měsíců a zatím stříhaný nebyl, je blonďáček (starší má hnědé) a má strašně jemné chmýří. Myslím si, že mu to taky o něco zhrubne, ale jako brácha to mít určitě nebude. Beru to tak nějak podle sebe, já blondýna a mám vlasy mnohem jemnější než mívají lidé s tmavými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.9.14 10:44
@74paja píše:
A se zrcadlem to poznám teda taky jinak… Malé dítě se nesmí dívat do zrcadla proto, aby zrcadlo jeho mladičkou duši nevtáhlo. Tak jako to prý umí s dušemi mrtvých /a proto se zrcadlo zakrývalo, když doma někdo umřel/.

jojo, to jsem vlastne taky slysela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.9.14 10:47

Jinak, jestli tyhle povery fungujou, tak jsem z myho malyho udelala chudaka :mrgreen: kocarek jsme meli doma uz pul roku nez se narodil, postylku postavenou tak mesic pred porodem, vlasek jsem mu minule strihla jen tak z legrace kdyz uz jsem nemela zadnej nehtik na strihani :oops: jsou mu 3mesice..
jinak do zrcadla se spolu koukame, libi se mu to, vzdycky se na zrcadlo smeje a pak se ke mne prituli a schova hlavicku (jakoby se stydel) je to hrozne mily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.14 10:50

Pověru neznám, ale dítě nepozná samo sebe, to tak kolem roku a půl až dvou letech. Jinak hra před zrcadlem je náhodou pro mimino prospěšná. Poznává známé předměty, matku. Učí se zaostřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.14 10:51
@Marlynka píše:
Jinak, jestli tyhle povery fungujou, tak jsem z myho malyho udelala chudaka :mrgreen: kocarek jsme meli doma uz pul roku nez se narodil, postylku postavenou tak mesic pred porodem, vlasek jsem mu minule strihla jen tak z legrace kdyz uz jsem nemela zadnej nehtik na strihani :oops: jsou mu 3mesice..
jinak do zrcadla se spolu koukame, libi se mu to, vzdycky se na zrcadlo smeje a pak se ke mne prituli a schova hlavicku (jakoby se stydel) je to hrozne mily :lol:

Tak tak. A když špatně zavřu nebo větrám oknem, pobíhá nám tady černá kočka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
3.9.14 10:54

My mame cernou kocku doma :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
305
3.9.14 10:55

To s tou cernou kockou - jenom blazen by se zvirete zbavil kvuli poveram :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
3.9.14 11:05

Na rehabilutaci jsem musela dokonce Dr. Ukazovat jak reaguje na zrcadlo. Jestli vnímá mě a sebe. Jak bych vypadala kdybych jí řekla, že ne kvůli pověře… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.14 11:30
@Marlynka
@Marlynka píše:
To s tou cernou kockou - jenom blazen by se zvirete zbavil kvuli poveram :mrgreen: :mrgreen:

Chtěla jsem ji odbarvit, ale co by mohla způsobit rezavá kočka? :D I když je pravda, že „pratchyně“ nám říká, že máme stále smůlu právě kvůli Pumě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.9.14 11:47
@Ester13 píše:
@MarlynkaChtěla jsem ji odbarvit, ale co by mohla způsobit rezavá kočka? :D I když je pravda, že „pratchyně“ nám říká, že máme stále smůlu právě kvůli Pumě :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat