Miminko před zrcadlem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Juniora jsem stříhala ve čtyřech měsících. kvůli pomluvě má začít nosit culíky nebo šilhat přes vlasy po bradu nebo co???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyrábí se dokonce zrcadla s podstavcem pro miminka jako didaktická hračka motivující dítěk pasení koníčků
Naprostá blbost, pověry ignorovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mimo OT, ale týká se to stříhání:
syn ještě stříhaný není, má takové delší vlásky vzadu. Ale má takové chmýříčko
, když mu to sestříhám začnou mu růst takové ty klasicky pevné vlásky?? Když vstane má to jak Einstein. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlynka řekla bych že pověra:) Taky se synem koukáme do zrcadla od nějakých 4 nebo 5 měsíců a vždycky je z toho nadšený:) Teď je mu rok a prohlíží se pořád rád:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tez jsem kdysi daaaavno zaslechla ![]()
ale vzdycky kdyz jdu koblihu umejt, tak se do toho zrcadla jukne i bez moji pomoci.mame nad nim svetlo, takze tam by mohla vejrat hodiny…i se na sebe koukame a ja rikam jak je krasna a ona se u toho culi
sice jsem dost povdrciva, ale vic by me rozhodilo rozbite zrcadlo, nez pohled mimca do nej
- Citovat
- Upravit
@kve-tinka Starší to tak měl. Po prvním ostříhání v roce mu zhrubly. Mladší má 13 měsíců a zatím stříhaný nebyl, je blonďáček (starší má hnědé) a má strašně jemné chmýří. Myslím si, že mu to taky o něco zhrubne, ale jako brácha to mít určitě nebude. Beru to tak nějak podle sebe, já blondýna a mám vlasy mnohem jemnější než mívají lidé s tmavými.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
A se zrcadlem to poznám teda taky jinak… Malé dítě se nesmí dívat do zrcadla proto, aby zrcadlo jeho mladičkou duši nevtáhlo. Tak jako to prý umí s dušemi mrtvých /a proto se zrcadlo zakrývalo, když doma někdo umřel/.
jojo, to jsem vlastne taky slysela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak, jestli tyhle povery fungujou, tak jsem z myho malyho udelala chudaka
kocarek jsme meli doma uz pul roku nez se narodil, postylku postavenou tak mesic pred porodem, vlasek jsem mu minule strihla jen tak z legrace kdyz uz jsem nemela zadnej nehtik na strihani
jsou mu 3mesice..
jinak do zrcadla se spolu koukame, libi se mu to, vzdycky se na zrcadlo smeje a pak se ke mne prituli a schova hlavicku (jakoby se stydel) je to hrozne mily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pověru neznám, ale dítě nepozná samo sebe, to tak kolem roku a půl až dvou letech. Jinak hra před zrcadlem je náhodou pro mimino prospěšná. Poznává známé předměty, matku. Učí se zaostřovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlynka píše:
Jinak, jestli tyhle povery fungujou, tak jsem z myho malyho udelala chudakakocarek jsme meli doma uz pul roku nez se narodil, postylku postavenou tak mesic pred porodem, vlasek jsem mu minule strihla jen tak z legrace kdyz uz jsem nemela zadnej nehtik na strihani
jsou mu 3mesice..
jinak do zrcadla se spolu koukame, libi se mu to, vzdycky se na zrcadlo smeje a pak se ke mne prituli a schova hlavicku (jakoby se stydel) je to hrozne mily
Tak tak. A když špatně zavřu nebo větrám oknem, pobíhá nám tady černá kočka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To s tou cernou kockou - jenom blazen by se zvirete zbavil kvuli poveram
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na rehabilutaci jsem musela dokonce Dr. Ukazovat jak reaguje na zrcadlo. Jestli vnímá mě a sebe. Jak bych vypadala kdybych jí řekla, že ne kvůli pověře… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlynka píše:
To s tou cernou kockou - jenom blazen by se zvirete zbavil kvuli poveram![]()
Chtěla jsem ji odbarvit, ale co by mohla způsobit rezavá kočka?
I když je pravda, že „pratchyně“ nám říká, že máme stále smůlu právě kvůli Pumě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester13 píše:
@MarlynkaChtěla jsem ji odbarvit, ale co by mohla způsobit rezavá kočka?I když je pravda, že „pratchyně“ nám říká, že máme stále smůlu právě kvůli Pumě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit