Miminko přestalo pít mlíčko

31
11.2.25 06:29

Miminko přestalo pít mlíčko

Ahojte, potřebovala bych radu protože začínám mít celkem obavy.
Mám 6 týdenního chlapečka, celou dobu krásně přibíral z porodnice pil Bebu ale kvůli prdikum jsme přešli na Nutrilon, po tom dostal ale šílenou zácpu a už dnes to bude 6stý den co nekakal, problém je v tom že přestal i papat, já teda i kojim ale nemám tolik mlíka ode mě vypije maximálně 60ml a jak dam flašku s bebou tak to okamžitě začne plivat a usne s nutrilonem vypil 130 i 150ml, tak nevím kde se stala chyba, mám chuť s ním zajet někde na pohotovost. 70 ml mlíka mi přijde dost málo na to, že papal někdy 22.30 a vzbudil se 5.30 a zas vypil jen 70ml a hned usnul 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15141
11.2.25 06:36

A jak se ti jevi jinak? Je vesely? Nebo place? Boli ho brisko? Cura dostatecne? Ja jsem kojila a nemela jsem tucha, kolik dite vypilo. Jak dlouho pije takto mene? Tu zacpu jsi resila? Zkusila bych rektalni rourku. No pokud k lekari, tak rozhodne ne na pohotovost. Vzdyt tam chytnete nejakou chripku. Zavolala bych pediatrovi a prisla pokud mozno ne mezi nemocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.2.25 06:45

Kolik plen za den pocura? Kazdej neni kyselina a to se tyka aj mimin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.2.25 06:55

Čůrá docela pěkně, co prebaleni tak je plena pocurana, včera se mi akorát stalo že při jednom prebaleni byla plena úplně suchá ale hned pak se počůral…
Mě akorát přijde zvláštní, že s tím nutrilonem vypil třeba i 130ml a najednou takový rozdíl…
Na tu zácpu s ním cvičíme, masáže vše a zatím nic, doktroka tam ale teď není, je nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.2.25 08:07

@Lisaali a Ty mas porad stejnou chut k jidlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
11.2.25 08:20

Jak to máte s tím kojením? Nejprve kojíš a pak dokrmuješ? Jestli se nakojí u tebe a pak vypije este 70 tak je to dostačující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí