Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nepřeslechla ses? Neříkali 48? S těmahle mírama by musel být širší než delší.
Cože?
vždyť to je normální váha! Moje malá měla ve stejném týdnu jenom 2,6 kila a nikdo nic neřešil, všechno bylo ok
vůbec se tím nenervuj a buď v klidu ![]()
@tmeren váha ano ale délka je extremně malá, ale podle mě jde o chybu ![]()
Prosimte, vubec to neřeš! Jakou ma polohu? Me tvrdili, ze mala uz neroste, ze nebude mit ani 2 kg a v 37 tt me hnali na cisar. Mala porodni vaha 2,78 kg… felčari ![]()
@Petra67 píše:
Prosimte, vubec to neřeš! Jakou ma polohu? Me tvrdili, ze mala uz neroste, ze nebude mit ani 2 kg a v 37 tt me hnali na cisar. Mala porodni vaha 2,78 kg… felčari
Tady ale nejde tak o vahu, jako o delku ![]()
@Kacik23 Prijde mi na delku malo, opravdu rekli 38 cm? Do ted bylo vse v poradku? Urcite merili alespon v 30tt ne? Nebo nejak nedavno…
Váha ok, dcera měla 2400 (taky se tak narodila) ale délka je divná buď ses přeslechla nebo se doktorka spletla
@Kukacka123 píše:
Tady ale nejde tak o vahu, jako o delku@Kacik23 Prijde mi na delku malo, opravdu rekli 38 cm? Do ted bylo vse v poradku? Urcite merili alespon v 30tt ne? Nebo nejak nedavno…
Ja vim, ze nejde o vahu, ale doktori se pletou…a to dost…navic merit mimco v takove fazi je vzdy komplikovane…zvladt pokud je treba hlavou nahoru porad…pokud by se to navic doktorovi nezdálo, posle na lepsi ultrazvuk do nemocnice
Vždyť v těchto týdnech už nikdo délku neměří..
Jinak já měla váhové odhady přesné u všech 3, odchylka max 10 gramů. Ale podle mě je váha 3 kg ve 36.tt úplně akorát. Rozhodně to není málo, spíš celkem víc, bych řekla. ![]()
Opravdu ne i v prukazce je 38 cm rikali ze na moji visku 155cm je to vahove velky… Jen ta viska se mi zda byt divna na 2dvou velkych ultrazvuku mi rekli ze to bude mali a yden melo miminko 2.624kg a 35,5cm
Já tam nikde délku mimi nevidím, jenom váhy a týdny těhotenství ![]()
@Kacik23 píše:
Opravdu ne i v prukazce je 38 cm rikali ze na moji visku 155cm je to vahove velky… Jen ta viska se mi zda byt divna na 2dvou velkych ultrazvuku mi rekli ze to bude mali a yden melo miminko 2.624kg a 35,5cm
Tam nikde udaj o delce neni, to 35 je stari tehotensvi. 35 tyden plus 5 dní. Délka se uvádí v cm a není tam plus
tak se neděs uplně zbytečně
@Mala.ještěrka sestricka rikala ze vedle vahy je vyska tak ja nevim
@Petra67 píše:
Ja vim, ze nejde o vahu, ale doktori se pletou…a to dost…navic merit mimco v takove fazi je vzdy komplikovane…zvladt pokud je treba hlavou nahoru porad…pokud by se to navic doktorovi nezdálo, posle na lepsi ultrazvuk do nemocnice
Tak vysvetleno ze ![]()
@Kacik23 píše:
To jsou tydny tehotenstvi, ne vyska ![]()
@Kacik23 píše:
Tak je sestricka dost mimo ![]()
@Kacik23 píše:
To jsi asi blbě slyšela. Je to stáří těhotenství, Je trošku menší váhově, než je průměr, ale to vůbec nevadí