Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lesanka22 tohle mela holka taky na hlavě (oranžové i červené, loupací, zapáchající), ale starší, dali jsme Nizoral a za jedno umytí to bylo pryč. Miminku Nizoral šampon nevím..
Poradila bych se s Dr., co na seboreu, pokud to je ona ![]()
@Kriss Tina ju tady je foto aktuální (omlouvám se za kvalitu malej spi)
No nevím z tohohle to moc poznat není, náš malej to měl na hlavě, ale i obličeji, břiše, pod krkem. Vypadalo to podobne, prostě pupínky, takové oranžové, zralejsi pak bílé. Dr doporučovala dávat na to zasyp, devilan se jmenoval a to zmizelo prakticky hned po aplikaci, pak taky doporučovala odvar z repiku, to bys mohla zkusit tím se nic nezkazí ani kdyby to bylo něco jinyho.
Nase mala mela oranzovou krustu na hlavicce, mastne…pouzivame sampon Tonik od Nobilis Tilia a za me parada. Za dva mesice ma vse pryc a hlavicku to uzasne udrzuje
zkus mrknout, je to i pro male deticky. Je v tom hojivy zinek a je to prirodni. Pomohlo to i kamaradky dcerce ![]()
@Lesanka22 píše:
@Kriss Tina ju tady je foto aktuální (omlouvám se za kvalitu malej spi)
Krásný povlečení
koupila bych krém od Uriage na seboreu mimin, poradí v doktor Max. Já ji pak tím hřebinkem se štětinami (kartáč) z hlavy sdírala (sedřít). Občas se pár šupin vrátí…
@Bubla Bůčková píše:
Krásný povlečeníkoupila bych krém od Uriage na seboreu mimin, poradí v doktor Max. Já ji pak tím hřebinkem se štětinami (kartáč) z hlavy sdírala (sedřít). Občas se pár šupin vrátí…
A to treba neni vubec potreba. Za me rozhodne ten sampon Tonik a neni treba nic drit ![]()
@Kukacka123 píše:
A to treba neni vubec potreba. Za me rozhodne ten sampon Tonik a neni treba nic drit
Jo jo zajímavý tip, zrovna koukám, doprava zdarma ![]()
Jinak doktorka by správně měla dát recept na speciální salicylovou mast, ale u nás nehrozí… ![]()
Příspěvek upraven 30.08.19 v 13:39
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo zajímavý tip, zrovna koukám, doprava zdarma
Doprava zdarma je velké lákadlo
Stojí to raketu jak ten Nizoral.
Ale fakt jedno umytí a vlasy jak ze salónu, na hlavě nic.
Jen teda v místě té vyrážky jsou lysiny. Asi tam byla dlouho
Takže čekáme, až to zaroste.
@mau-mau píše:
Doprava zdarma je velké lákadloStojí to raketu jak ten Nizoral.
Možná koupím ten nizoral, jak furt mám vlasy v culíku, tak mám lupy, že ani head shouldr nestíhá
lysiny nemá, vlasů má jak děti o dva roky starší
teď tam má už žluté mistecka asi tři o velikosti centimetr…
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo zajímavý tip, zrovna koukám, doprava zdarma
To ja nevim, kupovala jsem asi pred pul rokem
nejsem zadna prodejkyne, jen davam rady, kazdy at si to prebere, jak chce
nebo asi nerozumim prispevku ![]()
Příspěvek upraven 30.08.19 v 16:28
@mau-mau píše:
Doprava zdarma je velké lákadloStojí to raketu jak ten Nizoral.
Akorat to asi nebude takovej drastak, jak ten Nizoral no, kdyz se to muze pouzivat i na miminka
a doprava zdarma me zrovna netankuje, kupovala jsem pred pul rokem a porad mame pulku lahvicky ![]()
@Kukacka123 to jo, paní má vyloženě miminko to vypadá, já už mám starší. Ne fakt dobrej tip ![]()
@Bubla Bůčková píše:
@Kukacka123 to jo, paní má vyloženě miminko to vypadá, já už mám starší. Ne fakt dobrej tip