Miminko s rýmou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
11.12.10 17:20

Miminko s rýmou

Ahoj holky,
prosím o radu, náš prcek (5 měsíců) dostal rýmu. POkašlává a pšíká,jaké jste dávali kapičky, sirupky a leky? Odsávám a dávám kapičky libenar + mucosolvan junior.Ještě sem chtěla vědět, co uši? Existujou nějaké kapičky i tam? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
11.12.10 17:23

Ahojík to nevím,ale já jsem na rýmičku (prcek 3měs) dostala antibiotika Pamykon…teď dávám Nasivin Sensitive a na kašlík Hedelix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.12.10 17:34

Takhle malemu jsem davala morskou vodu, popr. vincentku nebo libenar, kdyz bylo nejhur tak nasivin pro nejmensi deti a na kasel hedelix. Do usi jsem nedavala nic, ani nevim jestli neco existuje. Na noc bych podlozila postylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.12.10 17:35

já mám v zásobě koupený dětský Nasivin, ale zatím jsme nepotřebovali, takže víc neporadím. Jo a ještě máme Vincentku ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.12.10 18:51

mám libenar při odsávání pak nasivin jako léčbu a a jitrocelový sirup na kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.12.10 18:54

My vždycky na noc používáme Nasivin,přes den při odsávání Libenar a na kašel taky Hedelix.A nevím o žádných kapkách do uší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
518
11.12.10 20:01

Ahoj.Kapky do oušek pro tak maličké dítko existují (vlastní zkušenost). Nám je vždycky napsal pan doktor s ORL, bez jeho doporuční jsem je nikdy nedávala.
Na rýmu používám Vincentku a Nasivin.Bohužel nám rýma trvá dlouho,tak dávám Pamycon. A na kašel Stoptusin nebo Halixiol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.10 20:03

Ahoj, já dávám Otrivin baby na rýmu a Mukosolvan Junior na kašlík, do uší nic neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.12.10 13:37

Tak vám moc děkuji,koupím ještě jiné kapičky do toho nosu. Dneska sem ani moc už neodsávala, dýcha už pěkně. Snad to bude dobré. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.12.10 15:29

Do nosu Sterimar a odsáváme, na kašel Tussin a do ucha Ottobacid kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.12.10 22:21

Ahoj, chtela bych se zeptat mala (3mes.) ma uz skoro mesic rymu a vlhkej kasel davam ji kapky libenar a hedelix na kasel. Bohuzel nam to moc nazabira muze tak male ditko dostat antibiotika na kasel i rymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.12.10 09:10
niki13 píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat mala (3mes.) ma uz skoro mesic rymu a vlhkej kasel davam ji kapky libenar a hedelix na kasel. Bohuzel nam to moc nazabira muze tak male ditko dostat antibiotika na kasel i rymu?

Pokud pediatr uzná, že je to vhodné, tak může. My je měli už v 1 a půl měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+