Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@skorotehotna píše:
Nemrkla taky u toho? To už je totiž potom vážná věc.
Zakladatelko, máš živé mimino. A to holt občas dělá zvuky, hýbe se a projevuje se. Není to moribundus. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro radu. Dnes jsem si 3× všimla, jak sebou téměř 3 měsíční dcerka škubla (jakoby se vylekala - byla to vteřina) a vydala zvuk - takové,,bee". Dvakrát to udělala pokaždé před kakáním a jednou při chování v klidu. Ničeho se nelekla, ani neusínala a nespala. Byla normálně vzhůru. Myslíte, že je to normální nebo to mám řešit? Dělali to vaše děti také? Děkuji za odpovědi.
Opravdu dotaz na diskuzi
.Bože muj
@Kocourhrzal píše:
Opravdu dotaz na diskuzi.Bože muj
A ještě anonym
![]()
@matkabagristy píše:
Není to baby born?
To mě právě taky napadlo.
@PHV píše:
Baby Born nedělá zvukyto bude,,šu šu"
díky za upřesnění, nemám holčičku
Asi proto mě tolik ty zvuky u kluků neděsily ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro radu. Dnes jsem si 3× všimla, jak sebou téměř 3 měsíční dcerka škubla (jakoby se vylekala - byla to vteřina) a vydala zvuk - takové,,bee". Dvakrát to udělala pokaždé před kakáním a jednou při chování v klidu. Ničeho se nelekla, ani neusínala a nespala. Byla normálně vzhůru. Myslíte, že je to normální nebo to mám řešit? Dělali to vaše děti také? Děkuji za odpovědi.
Utikej okamzite na pohotovost! Todle neni sranda.
Ježiš holky, tak má paní třeba první dítě a bojí se, no…Sáhněte si každá do svědomí, jestli jste nikdy nejančily, když vaše dítě udělalo něco neobvyklého…Kamarádce se třeba tak oklepával u jídla syn, když mu něco nechutnalo, že to vypadalo jako nějaký záchvat…
Anebo vy jste všechny supr matky, že jo… ![]()
Zakladatelko, není to nic vážného, děti vydávají různé zvuky a pohyby, vyvijí se nervová soustava atd…Jestli tě to trápí, zmiň se dětské doktorce, až tam půjdete na kontrolu, určitě je na takové dotazy zvyklá a hlavu ti neutrhne ![]()