Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím - taky se někomu stalo, že miminko se při kontrole nehýbalo? jsem dneska 14+0 a byla jsem ráno na kontrole a paní doktorka řekla, že všechno v pořádku, srdíčko tluče, ale že se mimi nehýbe, že spí… stalo se to prosím některé z vás taky? je to normální?? pozvala mě na kontrolu zase až za měsíc, tak doufám, že kdyby se jí něco nelíbilo, tak by mě zvala dřív…
Ano, je normální, že miminko spí, určitě se ti to ještě stane ![]()
No, jasně, že může spát. Novorozenec ti taky prospí většinu dne, tak proč by mělo v břiše být mimčo furt vzhůru.
Neboj, to je normální, když se nehýbe, tak spí ![]()
Budeš ještě ráda že i v bříšku spí
…hlavně pokud bude spát když budeš spát ty
není zrovna fajn když ti někdo dloube do žeber a žaludku když se snažíš spát ![]()
Ten muj zatim spal na kazde kontrole. Jen jednou se protahoval. Je to normalni.
Holky, děkuju moc! i jsem se pobavila nad vašima příspěvkama!
já vím, že se ptám asi na hloupost, ale je to moje první miminko a moc se na něj těším, tak jsem ze všeho vystresovaná! děkuju vám moc!
Spí vždycky v tu nejmíň vhodnou dobu
. Mně děti sestřičky budily ke konci těhotenství na monitoru - normálně na ně zvonily kuchyňskou minutkou
- to poslední snad usínalo i během porodu, nebo co
, protože všechno probíhalo tak, jak mělo, akorát mi vždycky při napojení na monitor běhala kolem břicha sestřička s budíkem a když se začala křivka zmenšovat, neváhala ho použít ![]()
@daaaja jsi mě pobavila
a spinká prcek i teď pořád, když už je venku? ![]()
Neboj miminko spí a nebo je vzhůru, u mě na kontrolách bylo vždy vzhůru, nebo se zrovna probralo, takže nezoufej, nemůže být 24hodin vzhůru.
@daaaja píše:
Spí vždycky v tu nejmíň vhodnou dobu. Mně děti sestřičky budily ke konci těhotenství na monitoru - normálně na ně zvonily kuchyňskou minutkou
- to poslední snad usínalo i během porodu, nebo co
, protože všechno probíhalo tak, jak mělo, akorát mi vždycky při napojení na monitor běhala kolem břicha sestřička s budíkem a když se začala křivka zmenšovat, neváhala ho použít
My jsme se taky chodili na monitory vyspat. Budík už vždycky chystali. ![]()
Malej taky spal, ale nějak tvrdě
Nezvbudila ho ani házením břicha nebo šťoucháním ultrazvuku. Nepomohlo ani půl hodiny skákání venku…kašlal na nás ![]()