Miminko v bříšku spí?

9
13.8.12 09:53

miminko v bříšku spí??

Ahoj holky, prosím - taky se někomu stalo, že miminko se při kontrole nehýbalo? jsem dneska 14+0 a byla jsem ráno na kontrole a paní doktorka řekla, že všechno v pořádku, srdíčko tluče, ale že se mimi nehýbe, že spí… stalo se to prosím některé z vás taky? je to normální?? pozvala mě na kontrolu zase až za měsíc, tak doufám, že kdyby se jí něco nelíbilo, tak by mě zvala dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
13.8.12 09:55

Ano, je normální, že miminko spí, určitě se ti to ještě stane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
13.8.12 09:55

No, jasně, že může spát. Novorozenec ti taky prospí většinu dne, tak proč by mělo v břiše být mimčo furt vzhůru.
Neboj, to je normální, když se nehýbe, tak spí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.12 09:56

Je to úplně normální. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.8.12 09:56

Kdo spí, ten roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.8.12 09:57

Jeste ze spi…az budes v 30+ tt tak kdyby nespalo tak umres :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.8.12 10:01

Budeš ještě ráda že i v bříšku spí :mrgreen:…hlavně pokud bude spát když budeš spát ty :lol: není zrovna fajn když ti někdo dloube do žeber a žaludku když se snažíš spát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
13.8.12 10:01

Ten muj zatim spal na kazde kontrole. Jen jednou se protahoval. Je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.8.12 10:03

Holky, děkuju moc! i jsem se pobavila nad vašima příspěvkama! :D já vím, že se ptám asi na hloupost, ale je to moje první miminko a moc se na něj těším, tak jsem ze všeho vystresovaná! děkuju vám moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.12 10:24

Spí vždycky v tu nejmíň vhodnou dobu :mrgreen:. Mně děti sestřičky budily ke konci těhotenství na monitoru - normálně na ně zvonily kuchyňskou minutkou :mrgreen: - to poslední snad usínalo i během porodu, nebo co :nevim:, protože všechno probíhalo tak, jak mělo, akorát mi vždycky při napojení na monitor běhala kolem břicha sestřička s budíkem a když se začala křivka zmenšovat, neváhala ho použít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
13.8.12 10:46

Hlavně když tlouklo srdíčko, tak je vše v pořádku  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.8.12 11:40

@daaaja jsi mě pobavila :-) a spinká prcek i teď pořád, když už je venku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.8.12 12:19

Neboj miminko spí a nebo je vzhůru, u mě na kontrolách bylo vždy vzhůru, nebo se zrovna probralo, takže nezoufej, nemůže být 24hodin vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.12 12:45
@daaaja píše:
Spí vždycky v tu nejmíň vhodnou dobu :mrgreen:. Mně děti sestřičky budily ke konci těhotenství na monitoru - normálně na ně zvonily kuchyňskou minutkou :mrgreen: - to poslední snad usínalo i během porodu, nebo co :nevim:, protože všechno probíhalo tak, jak mělo, akorát mi vždycky při napojení na monitor běhala kolem břicha sestřička s budíkem a když se začala křivka zmenšovat, neváhala ho použít :mrgreen:

My jsme se taky chodili na monitory vyspat. Budík už vždycky chystali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.8.12 12:51

Malej taky spal, ale nějak tvrdě :D Nezvbudila ho ani házením břicha nebo šťoucháním ultrazvuku. Nepomohlo ani půl hodiny skákání venku…kašlal na nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí