Otěhotnění v menstruaci

176
12.8.12 22:08

Otěhotnění v menstruaci.

Ahoj holky! Otěhotněla některá z vás při menstruaci? A kdo se vám pák narodil holčička či chlapeček? :D A nevíte jak dlouho přežívají sperma s mužským chromozomem? Holčičí prý až 7 dni, ale chlapečka? Tak to já nevím a chci zjistit :roll: Čekám na vaší odpovědí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
12.8.12 22:38
@Tom.Tamara píše:
Ahoj holky! Otěhotněla některá z vás při menstruaci? A kdo se vám pák narodil holčička či chlapeček? :D A nevíte jak dlouho přežívají sperma s mužským chromozomem? Holčičí prý až 7 dni, ale chlapečka? Tak to já nevím a chci zjistit :roll: Čekám na vaší odpovědí :-)

Ahoj, tak já nejspíš při MS otěhotněla. :lol: Dozvím se to až za pár dní, ale dvě čárky na testu odpovídají těhu. Termín početí odpovídá jasně období MS. S tím dalším ti bohužel neporadím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 22:48

@Tom.Tamara Ahojky, tak mě mamča počala právě při mentruaci… nedařilo se jim celých 8 měsíců, tak to tedy zkusili takhle a napoprvé jim to takto vyšlo :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
12.8.12 23:07

To jako fakt? Mě by nenapadl sex při ms teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 23:15

Taky jsem se divila, když mi to mamča říkala… valila jsem na ní oči a nakonec pronesla " to jsem jako fakt nepotřebovala vědět :lol: ) ale říkala mi, že je devatero žen, tzn. devět různých žen, které dokáží otěhotnět pouze v určitých částech cyklu… ale prý jí to před těmi čtyřiadvaceti lety říkala babička a ta kde na to přišla to fakt netuším :lol: každopádně, jelikož se s tátou snažili dost dlouho a často, tak to nakonec zkusili takhle a ejhle hned to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
12.8.12 23:16

Mě by to nenapadlo ani „technicky“ jak to provést teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
13.8.12 03:07

ahoj

Tak moje mamataky pri ms a poradil ji to gynekolog kdyz ani po roce snazeni nic a ma takhle dve holky tak nevim jestli jsem ti nejak pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.8.12 07:27

@Tom.Tamara „chlapcenske“ spermie maju kratsiu zivotnost ako dievcenske, ale kolko presne, zalezi od viacerych faktorov :D

otehotniet pri ms je pomerne normalne, akurat to vtedy malo ludi skusa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.8.12 09:36

Amille gratulují! tak pak dej vědět koho budeš mít ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.8.12 09:41

@amille
A jak je to možné, že to doktor urči tak přesně, že jsi dítě počala pravě v době menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.8.12 16:44

@Tom.Tamara Ahoj, MS mi skončila 27.7., v ten den byl i sexík. No a ve čtvrtek 9.8. jsem na TT objevila // (tzn. že termín početí odpovídá právě tomu termínu 27.7., kdy jsem si toho vědoma, že se to stalo a navíc jinak by mi to TT stejně neprokázal), další TT jsem dělala v neděli a čárka je silnější. (Viz moje galerie ;) )
Teď se jen modlím, aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.10.12 20:28

@amille ¨tak koho čekate? holčičku či chlapečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.10.12 20:31

@Tom.Tamara Zdravím, to se dozvíme tak za 3 týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
17.11.12 08:39

@Tom.Tamara Tak to vypadá, že to bude holčička, ale 100% se to dozvíme až po porodu říkal doktor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
29.1.13 00:06

@amille gratuluju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie