Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky! Otěhotněla některá z vás při menstruaci? A kdo se vám pák narodil holčička či chlapeček?
A nevíte jak dlouho přežívají sperma s mužským chromozomem? Holčičí prý až 7 dni, ale chlapečka? Tak to já nevím a chci zjistit
Čekám na vaší odpovědí ![]()
@Tom.Tamara píše:
Ahoj holky! Otěhotněla některá z vás při menstruaci? A kdo se vám pák narodil holčička či chlapeček?A nevíte jak dlouho přežívají sperma s mužským chromozomem? Holčičí prý až 7 dni, ale chlapečka? Tak to já nevím a chci zjistit
Čekám na vaší odpovědí
Ahoj, tak já nejspíš při MS otěhotněla.
Dozvím se to až za pár dní, ale dvě čárky na testu odpovídají těhu. Termín početí odpovídá jasně období MS. S tím dalším ti bohužel neporadím.. ![]()
@Tom.Tamara Ahojky, tak mě mamča počala právě při mentruaci… nedařilo se jim celých 8 měsíců, tak to tedy zkusili takhle a napoprvé jim to takto vyšlo
![]()
Taky jsem se divila, když mi to mamča říkala… valila jsem na ní oči a nakonec pronesla " to jsem jako fakt nepotřebovala vědět
) ale říkala mi, že je devatero žen, tzn. devět různých žen, které dokáží otěhotnět pouze v určitých částech cyklu… ale prý jí to před těmi čtyřiadvaceti lety říkala babička a ta kde na to přišla to fakt netuším
každopádně, jelikož se s tátou snažili dost dlouho a často, tak to nakonec zkusili takhle a ejhle hned to dopadlo ![]()
Tak moje mamataky pri ms a poradil ji to gynekolog kdyz ani po roce snazeni nic a ma takhle dve holky tak nevim jestli jsem ti nejak pomohla ![]()
@Tom.Tamara „chlapcenske“ spermie maju kratsiu zivotnost ako dievcenske, ale kolko presne, zalezi od viacerych faktorov ![]()
otehotniet pri ms je pomerne normalne, akurat to vtedy malo ludi skusa ![]()
@amille
A jak je to možné, že to doktor urči tak přesně, že jsi dítě počala pravě v době menstruace?
@Tom.Tamara Ahoj, MS mi skončila 27.7., v ten den byl i sexík. No a ve čtvrtek 9.8. jsem na TT objevila // (tzn. že termín početí odpovídá právě tomu termínu 27.7., kdy jsem si toho vědoma, že se to stalo a navíc jinak by mi to TT stejně neprokázal), další TT jsem dělala v neděli a čárka je silnější. (Viz moje galerie
)
Teď se jen modlím, aby vše bylo v pořádku.
@Tom.Tamara Tak to vypadá, že to bude holčička, ale 100% se to dozvíme až po porodu říkal doktor. ![]()