Miminko v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
30.9.13 07:58

Miminko v Brně

Ahoj holky, mám doma skoro dvouměsíčního prcka a nějak po šestinedělí nevím co s ním doma :nevim: Kam třeba berete miminka v Brně vy? Kamarádky už řeší školy a já žádné s celkem malým mimčem neznám a ráda bych poznala. Na internetu na mě vyjela samá jóga a tak a já se bojím, že už tam třeba budou skupinky, já tam budu sama a zbytečně vyhodím peníze. A nějakou seznamku přímo pro mamči jsem nenašla a když už, tak byla silně neaktuální :? Nebo jen blbě koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bauli
30.9.13 08:02
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:01

• Citovat
  • Upravit
1521
30.9.13 08:37

Tak můj názor je ho chránit takhle malé od bacilů v dětských koutcích. Neříkám že tam nemůžete jít, ale v tomto věku podle mě zbývají fakt jen ty procházky a z vlastní zkušenosti vím, že sama je to opruz. Určitě se ti tu někdo ozve s kým budete chodit, já mám už dvouleťačku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
30.9.13 08:50

Mrkni na krouzky v www.duhovyraj.cz ja tam s Matym chodila uplne od miminka na babymasaze, kontinualne preslo v kojenecke cviceni a nasledne do batoleciho… seslo se nas dobra banda, zvlast nad tema babymasazema, kdy deti byly miminka, jsme protlachali zivy mrtvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.13 08:51

Ono s 2-měsíčním mimčem toho ještě moc dělat nejde, věř mi. Mám 9 týdenního syna a jen spí, jí, čůrá a kaká, pozoruje okolí a „brebtá“ si na hrací dece, tím to tak nějak hasne. Aktivity jsou většinou až pro starší děti, cvičení bývá od 3 měsíců… o hracích koutcích nemůže být zatím ani řeč. A není ani kam spěchat, takových aktivit si ještě užijete moře, až mimčo trochu povyroste. ;)

A ze „skupinkování“ strach neměj, já třeba se starším začala tehdy taky chodit právě z tohoto důvodu. Byli jsme v městě přistěhovaní krátce, tudíž jsem nikoho neznala a potřebovala jsem mezi lidi. Dneska máme třeba v našem MC strašně fajn partu mamin a scházíme se i mimo právě to MC. Zkrátka se z nás postupem času staly kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
30.9.13 09:03
@kikina2004 píše:
Mrkni na krouzky v www.duhovyraj.cz ja tam s Matym chodila uplne od miminka na babymasaze, kontinualne preslo v kojenecke cviceni a nasledne do batoleciho… seslo se nas dobra banda, zvlast nad tema babymasazema, kdy deti byly miminka, jsme protlachali zivy mrtvy…

jo a super tip, tam chodíme taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
30.9.13 09:11
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:01

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
30.9.13 09:23

Tak malé dítě bych do kroužku ani do kavárny opravdu netahala, ač je to teď ukrutně in. Je období respiračních onemocnění, takže bych radši volila vycházky vynku, mimino stejně z kaváren a heren v tomto věku má maximálně prd a ořech.

Dítko jsem začala brát do „cvičení“ až kolem půl roku věku, v Brně je kroužků spousta.

• Citovat
  • Upravit
227
30.9.13 10:17

No, mě je jasný, že z nějakých hracích koutků by měl stejně houby, když zatím leží jak placka :lol: To je spíš pro mě abych tady z toho přebalovacího a krmícího kolotoče nezblbla-tak hledat nějaké místo kde se můžu seznámit s jinýma mamčama na MD a třeba dělat pak kočárkování a kafča spolu. Takže myslíte zkusit MC? Díky za tipy, Lesná by byla trochu z ruky, ale třeba zkusím Novolískovecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová