Miminko výlety, dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7883
24.2.10 17:54

Nortel - myslet si něco o trápení miminka by mě nenapadlo ani náhodou, ale třeba v našem případě to bylo (a pořád docela je) o značném trápení rodičů! :mrgreen:
Za mě - dá se všechno, ale pak dovolená na Šumavě může vypadat i tak, že oba rodičové chodí spát v půl deváté úplně grogy a nestihnou si říct ani „dobrou noc“ před usnutím :mrgreen:
Ale to je jen případ našeho malého tyrana, ostatní rodičové mají normálnější děti! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.2.10 19:42
nortel píše: :srdce: tak jste mě všichni potěšili :srdce: !!! děkuju. zatim jsem se totiž setkala spíš- to budete malý trápit a tahat sebou? nebo - vždyt bude furt podělaný kam byste chodili! ale nebudeme přece deset let zavřený doma ne :-) . tak už se těšim jak se oteplí!!!

Podle tchýně taky"trápim chudinku malinkýho". ale nechápu, jaký je rozdíl, jestli tady půjdu na procházku dopoledne a odpoledne, nebo na Šumavu na tůru stylem - výlet, restaurace na přebalení a kojení, cesta zpět. 4-5 hod. tůru v nejhošim zvládne i v jedné plíně, stejně jako v noci. To by byl pech, kdyby se zrovna pokadil (ale mě se to stane). Prso v nejhoršim vyndam i v mrazu - prostřihnu si díru v triku :-P O mimčo bych se nebála, bude spokojené všude. Spíš to všechno odnese máma- bude muset všechno zorganizovat - přesun, kdy vyrazit, aby to vyšlo s kojenim… Takže aby to vůbec byla dovolená. My to ale zkusíme. Za týden jedeme s 5,5m synem na šumavu. Zkusíme i běžky s vozíkem. Když to nepůjde, nepůjde. Za mě - ubytování raději apartmán s kuchyňkou, než penzion. Někde pořád prosit o ohřátí příkrmu, i u plně kojených dětí je zas problém s večeří dospělých - večer je už dítě protivné a nedovedu si představit pohodovou večeři v restauraci.

• Citovat
  • Upravit
35
24.2.10 21:25
prso v nejhoršim vyndam i v mrazu - prostřihnu si díru v triku :-P

:palec: díru v triku :-D, no a s tim kaděnim je to právě asi komplikovanější přebalení ne… v lese… pak nemožnost umytí… jinak přeju hezkou dovču :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.2.10 21:29

Ahoj,
my byli v Ceskem Raji, kdyz bylo Jenikovi pet mesicu. Byla pohoda, ze byl plne kojeny. Takze sedel v kocaru, koukal na svet nebo spal. Kojila jsem na skalach, na lavickach… kde se dalo. Prebalovani na dece na zemi, trave nebo v kocare. Ale spis ta zem, bylo teplo (zacatek zari). Zadek utres vlhkyma ubrouskama a jedes dal. 8-) Prochodili jsme Cesky Raj, kocar jsme tahali v rukach po schodech, aby jsme si uzili vyhled ze skal. :-)
Jediny co, tak Jenika kocar uz koncem tydne nebavil, byl v nem prakticky cely den. :-)

Nortel… vykasli se na reci okoli a vyrazte. Cim mensi mimi, tim lepsi cestovani, fakt. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.2.10 21:32

Nojo, pokud ale nepojedu na sibiř, tak ho snad někde přebalim, žijeme v civilizaci.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
24.2.10 21:32

Nojo, pokud ale nepojedu na sibiř, tak ho snad někde přebalim, žijeme v civilizaci.

• Citovat
  • Upravit
3
13.11.17 18:56

Cestování s miminkem

Ahoj, takže

1. určitě ano, s naši holčičkou jsme zvládli Rakousko - Schladming ve třech měsících a Šumavu a další Rakousko asi v šesti měsících. Cesty autem krásně prospala a turistické trasy jsme střídali nosítko / kočárek

2. s kočárkem zvládneš klidně celodenní turu, s nositkem spis puldenni jen se musí vzít spousta věci sebou ale o to se určitě postará partner :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.11.17 22:22

Není vůbec zač. Kdyby jsi sháněla tipy na výlety tak mrkni na *** je to soukromá stránka kam s manželem přidáváme výlety které jsme podnikli… Je tam cizina i Čechy… S malou jsme byli na Šumavě a dvakrát v Rakousku - to jsou ty poslední tři výlety.

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario