mimodelozni tehotenstvi

1
16.5.06 20:37

mimodelozni tehotenstvi

Ahoj,
mam ted kamaradku v nemocnici s mimodeloznim tehotenstvim, nejdriv si byli jisti, ze ve vajecniku dutinka, ktera se zvetsuje,ale HCG je oproti minulemu tydnu lehce nizsi. Nemuze spis jit o cystu? Chteji kvuli tomu vzit vajecnik. Nemate s tim nekdo zkusenosti. kdyz se dutinka zvetsuje tak by se melo zvysovat i HCG ne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
16.5.06 21:42

Ahojki

nechci strašit dopředu, ale já také prodělala MT - sice mě vezli do nem. v bolestech a na sál jsem šla prý na poslední chvíli - ale po operaci mi sdělili, že to bylo mimoděložní těhotenství, cysta na vaječníku a ztráta krve v dutině břišní - takže si myslím, že cysta může také za odstranění vaječníku.....

a mám dojem, že při MT se po určité době hodnota hcg snižuje…

vik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
17.5.06 08:45

Ahoj!

I ja mam za sebou mimodelozni tehu, v breznu… take jsem mela cysty… a docela dost velke… HCG mi taky mirne klesalo.....

A nechteji ji vzit spise vejcovod?… jelikoz u me to zanedbali…prvne provedli potrat a ja se pak nasledne vratila s bolestmi a po dvou dnech zjistili i mimodelozni, bohuzel jak rikam pozde, a levy vejcovod byl praskly a vzali mi ho.....

Kamaradce posilam hodne sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.4.08 16:36

AHojky, já jsem měla v březnu 2007 mimoděložní těhu a byla jsem na laparoskopické operaci a vzali mi na poslední chvíli pravý vejcovod. Žádné cysty jsem nikde neměla. V červnu jsem v pohodě otěhotněla (jen s jedním vejcovodem), a teď máme krásného zdravého chlapečka. Držím palce ať vše dobře dopadne a na další pokus se zadaří miminko v bříšku!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.5.08 09:46

Ahoj holky,mám dotaz.Ja jsem po um.opl.15 den po transferu bylo hcg 88 a minulý pátek (cca 3 týdny po opl.) bylo hcg 330.Moje MUDr. mi strasi s MT.Az v pátek jdu na UTZ,tak se bojim a hledám informace.

• Citovat
  • Upravit
kimila
13.2.09 21:12

ahojky holky! v uterý jsem byla na odběru krve a ve středu jsem si volala pro výsledky a setřička mi řekla že mám hcg zvýšené a že těhu tam je pak jsem šla ve čtvrtek na další odběr a neska jsem si volala na výsledky a sestříčka mi řekla že tam nárust hcg je ale ne moc a že mimoděložní těhu nemužem vyloučit!! tet mám strach je to moje první miminko tak se vás chci zeptat jestli jste měli nějaké příznaky při MT četla jsem na internetu že holky při MT maj hrozné hřeče v břiše a vystřelující bolest až do ramene a já nic z toho nemám akorát se mi občas zvedá žaludek a bolí trochu břicho jako při menstruaci!! tak kdyžtak napište jaké jste měli příznaky a tak!! moc vám předem děkuji kimča

• Citovat
  • Upravit
808
13.2.09 21:30
kimila píše:
ahojky holky! v uterý jsem byla na odběru krve a ve středu jsem si volala pro výsledky a setřička mi řekla že mám hcg zvýšené a že těhu tam je pak jsem šla ve čtvrtek na další odběr a neska jsem si volala na výsledky a sestříčka mi řekla že tam nárust hcg je ale ne moc a že mimoděložní těhu nemužem vyloučit!! tet mám strach je to moje první miminko tak se vás chci zeptat jestli jste měli nějaké příznaky při MT četla jsem na internetu že holky při MT maj hrozné hřeče v břiše a vystřelující bolest až do ramene a já nic z toho nemám akorát se mi občas zvedá žaludek a bolí trochu břicho jako při menstruaci!! tak kdyžtak napište jaké jste měli příznaky a tak!! moc vám předem děkuji kimča

Ahojki

tak já žádný „příznak“ neměla … prostě 5 týdnů v pohodě, pak bolest (jako při slepáku), no a v nemocnici zjistili MT......
Další těhu po tom jsem se také moc bála a moje dr. to nijak neřešila… prostě jestli bude znovu MT, poznám až z bolesti (nikdo mi HCG neměřil)…
Držím palce, ať je to planý poplach..

Vvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
14.2.09 11:44

ahojky vik tak ti moc děkuji! uvidím v pondělí na ultrazvuku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty