Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj pokud jsi svobodná bez dítětetak cca 27 čistého, bez dalších půjček leasingů atd
Neumím, snad jen to, obejít banky v okolí a ptát se a ptát. Tam ti řeknou, zda na hypo dosáhnete a příp. jaký příjem by byl potřeba.
Urcite obejdeme, len ci to vubec skusit??? proto se ptam…
Mame 2 deti. Dekuji.
tak s 2 detmi to bude vic, my byli jen 2 a bez deti a chteli 35
Na internetu je plno hypotečních kalkulaček. Stačí vyhledat,zadat váš příjem,pohledávky,děti a vylítne vám cca na kolik by jste dosáhli.
Nejlepsi je oslovit nejakeho nezavisleho financniho poradce, nemusite behat po bankach, on vam vse zjisti a vyridi
Pokud jste manželé tak jde o vaše společné příjmy a výdaje, kalkulačka na netu je jen orientačni. Mám jednoho z Phy vybornej, vše zařídil.Sama z phy nejsem. Byla to jedna schůzka pak vše mailem a pak už jen podpis smluv
Počítá se to cca 5000 na osobu, tuším ještě cca 5000 na domácnost (plus všechny vaše výdaje, splátky, povinná spoření, pojistky…) a teprve zbytek může být použito na splátku. Takže u vás je minimum cca 25000 Kč, splátka takové hypotéky na 20-25 let je cca 15000, takže by po vás mohli chtít cca 40000 Kč příjem. Ale ber to velmi nahrubo, může to být i méně i více.
Ahoj, pokud myslis, ze by mel zajem o dalsi klienty, tak mi prosim do SZ hod kontakt, zrovna nekoho sikovneho z prahy hledam.
Ještě bych podotkla,že dnes stoprocentní hypotéku nikdo nedá,tak hodně záleží,kolik peněz budete investovat ze svého.A zda nemovitost,kterou budete ručit bude postačovat,aby banka nechtěla jako zástavu ještě druhou.
Umite mi poradit - jaky minimalni prijem potrebuji pri hypotece 2.5mil Kc? Pripadne doporucit banku? Diky.