Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Existuje možnost stažení z registru za poplatek. Jinak ti půjčí třeba u Providentu, ale nač se znovu zadlužovat když už jsi se oddlužila ![]()
Potřebuji v domku nové topení a rozvody a chci jen od banky.
Kdyby to nebylo nutné, tak bych už o půjčce neuvažovala.
Zrovna Provident mě opravdu neláká. Můžu se zeptat na ten poplatek za ztažení a kde se to vyřizuje ?
Proč si nezajdeš přímo do banky zeptat se, podle mě nejlepší způsob, jak to zjistit ![]()
Ahoj, jde o to za co tam jsi, my to řešíme u KB a tam když máš jen jeden puntík tak ti půjčí
Co se týká banky, tak taky rozhoduje, jestli jsi jejich klient a zda jsi splácela pravidelně… KB je v tomhle docela fajn, jsi-li u nich. Jinak se jdi zeptat nejdřív do banky, u které máš např. dlouholetý účet nebo jsi u nich už měla úvěr, pak se na tebe budou dívat zase trošku jinak.
Ahoj, také bych potřebovala poradit. Mamka si nasekala dluhy a neví jak z toho ven… Já kdybych mohla vzala bych si na sebe velkou půjčku od banky aby si to zaplácla a měla jen to jedno, ale na mateřskou mi nic nedají
.. Teď se ale táta rizhodl, že už musí z toho ven a shání na sebe půjčku, jenže on je v registru ačkoliv né svou vinou, dělal ručitele a ten dotyčný nesplácel a tak na to doplatil
už je to několik let a stále to platí. Nemáte s tím někdo zkušenost, že banka dala i když je v tim registru?
Moc děkuji za odpověď.
Ahoj, proč si myslíš, že na mateřské ti nic nedají? Dostaneš určitě míň, ale aspoň něco. Vím, že to povoluje doorfinancial, ostatní nevím, promin. S tátou asi by taky mluvili jen představitelé nějaké nebankovní společnosti, i když možná se ti podaří a najdeš výjimku… A co tvůj partner, mohl by ti pomoct?
Půjčí mi někde v bance, když jsem v registru, ale mám vše doplacené a momentálně jsem bez dluhů ?
V registru prý budu ještě asi 2 roky, máte s tím někdo zkušenost ?