Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Tak o takovéhle hypotéce jsem nikdy neslyšela…
to snad ani nejde ne? i když třeba se pletu ![]()
werunkaw123 píše:
Tak o takovéhle hypotéce jsem nikdy neslyšela…to snad ani nejde ne? i když třeba se pletu
Je.Ale nevim jak to tam je.
Myslím že takové hypotéky většinou chcou poplatek předem za vyřízení půjčky. Údajně na pokrytí různých úkonů kdyby se žadatel rozhodl odstoupit. Ale takové jsou podvodné.
kimbrly píše:
Myslím že takové hypotéky většinou chcou poplatek předem za vyřízení půjčky. Údajně na pokrytí různých úkonů kdyby se žadatel rozhodl odstoupit. Ale takové jsou podvodné.
Nebo je to taky takzvane americka.
Příspěvek upraven 05.01.12 v 20:03
To ale musi byt pouze u nějaké nebankovni společnosti a nebo lichva
v bankovním sektoru tedy pochybuji ![]()
Martinka88 píše:
Nastys, ty s ní máš zkušenost? Jinak holky díky
Ano, mám. Máme takovou hypotéku ![]()
Nastys píše:Martinka88 píše:Ano, mám. Máme takovou hypotéku
Nastys, ty s ní máš zkušenost? Jinak holky díky
Ale se zástavou, ne?
Urcite takova existuje. Nas financni poradce o ni take mluvil… zatim jsme se k refinancovani nedostali(mame jese asi tri mesice cas) a tak nevim, od ktere banky a ani nic blizsiho… my bychom si samozrejme nebrali huypoteku, kdybychom na ni nemeli, u nas by slo jen o refinancovani, takze bychom nakonec platili jeste mene nez ted…
U refinancování je to poměrně běžné, kontrolují registry a pokud původní úvěr splácíte v pořádku, je to pro banku dostatečný důkaz, že na to splácení máte.
Jinak to umí třeba stavebka, když nějakou dobu předtím spoříš, právě taky na základě historie, a bankovní hypotéky se zástavou.
Netuším jestli existuje hypotéka bez doložení příjmů a bez zástavy, ale trochu pochybuju, to už by bylo dost rizikové.
Americkou hypo jsme měli-platíš životní pojištění a splátku hypotéky,ale díky bohu,jsme přešli na klasiku.Na 2.3mil,jsme platili přes 16tis. a jednou za 3měsíce platili to životko-21tis.Takže když to rozložíš do měsíců,je to 23tis.měsíčně
Šílený!!!Hlavně to životko musíš platit aspoň 3roky,jinak o to přijdeš.A jelikož jsme měli „úžasný“ fin.poradce,kteří nám poradili,že to můžem ukončit po 2letech,tak jsme přišli o všechny peníze,který jsme tam za ty dva roky na životku zaplatili.Nikdy více ![]()
Anonymní píše:
Americkou hypo jsme měli-platíš životní pojištění a splátku hypotéky,ale díky bohu,jsme přešli na klasiku.Na 2.3mil,jsme platili přes 16tis. a jednou za 3měsíce platili to životko-21tis.Takže když to rozložíš do měsíců,je to 23tis.měsíčněŠílený!!!Hlavně to životko musíš platit aspoň 3roky,jinak o to přijdeš.A jelikož jsme měli „úžasný“ fin.poradce,kteří nám poradili,že to můžem ukončit po 2letech,tak jsme přišli o všechny peníze,který jsme tam za ty dva roky na životku zaplatili.Nikdy více
To není americká hypotéka.
Americká hypotéka je, když vlastníš dům, půjčíš si peníze ne na jeho koupi, ale na cokoli jiného, a ten dům použiješ jako zástavu. Je to vlastně typ spotřebitelského úvěru.
To co popisuješ je investiční hypo.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte hypotéku bez doložení příjmu, popř. jestli mi můžete poradit. Děkuji.