Mini bulka za uchem

Anonymní
13.6.18 10:12

Mini bulka za uchem

Ahoj, pred tydnem jsem mela zanet zvukovodu, mela jsem atb kapky. dneska jsem si nandavala náušnice a zjistila, ze za boltcem ny ty kosti mam maličkou mekkou buku, tak 0,3-0,5cm.byla jsem dnes u dr.na chirurgii (tata trpi na tukovy bulky), ale dr. i po peclivym prohmatani nic necitila.ja se samozrejme dočetla, ze v tyhle oblasti jsou retroaurikularni uzliny. doufam, ze je to hmatatelny jen kvuli tomu zvukovodu a neni to napr lymfom atd.mate, prosim, povrch za uchem taky hrbolkaty?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1414
13.6.18 10:24

Já tam žádný hrbolky nemám. :nevim: ale snad to nic nebude. Když to doktorka nenahmatala? Já si teď taky našla bulku ale v prsu, na sonu doktorka cítila, ale nic to díky bohu není.
Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
13.6.18 10:50

Já je tam mám, teď třeba nejsou tak velké. Ale když jsem byl nemocný, měl jsem tam doslova boule. Pak se zase postupně zmenšily. Nahmatám je na obou stranách, jakoby v té tvrdé části hned za uchem. Ale měl jsem je zvětšené i níže jakoby na krku. Když byly největší, měly přes 2 cm, tak mi doktoři dvě vytáhli. Na rozboru se potvrdilo, že to jsou jen uzliny.. Bez jakékoliv léčby se pak postupně zase zmenšily. Ale pořád si je tam nahmatám. A už je to 15 let a nic mi není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.18 10:52

Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 13:49

Tak jsem s tim jeste byla dneska na orl, dle pohmatu pry mala reaktivni uzlinka, co se casem ztrati.tak snad ok.dr.znela presvedcive a uklidnila me :D za uchem nabehnou pry uzlinky jak kvuli usim, tak treba ekzemu ci seborrhee v hlave…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 09:29

Dneska jsem si taky nahmatala na ty kosti za uchem boulicku..ve středu jsem byla na odbarveni a barveni..Ted me pálí ve vlasech a mám i pár stroupku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex