Bolesti žeber po zánětu průdušek

247
13.6.18 05:35

Bolesti žeber po zánětu průdušek

Dobré ráno. Před více jak 2 týdny jsem šla k dr se zanetem průdušek, dal mi antibiotika, ty zabrala docela rychle, ale kašel byl stále. Dnes je to uz 14 dní co mě začala bolet žebra pod pravým prsem, myslela jsem, že je to namozene z kasle, ale když se to po týdnu nelepsilo a já se nemohla ohnout, smát, kaslat, spát, bolelo to i na dotek a nemohla jsem si ani polozit na tu stranu malého, šla jsem k dr.Tam mi to prohmatal a řekl, že je to skriply mezizeberni nerv.Ted je to další týden, bolí to o něco méně, ale včera jsem si tam nahmatala tvrdou, na dotek bolestivou bouli.Tak nevím, jestli jít opět k dr, nebo to mohl způsobit i ten skriply nerv? Kdybych mela úraz, tak vsazim na zlomené zebro. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
13.6.18 06:01

Spis bych zasla k fyzioterapeutovi.

• Citovat
  • Upravit
85448
13.6.18 07:36

@fly.zuzka zlomene zebro muze byt i z kasle. Kazdopadne bolestivou bouli by to nezpusobilo, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
13.6.18 07:41

Spíš bych to tiply na natažené svaly a seklou hrudní páteř, ono to při průduškách dělá někdy ta boule mohou být zduřelé uzliny nebo velký uzel na svalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.6.18 09:24

No ono to je přímo na zebru, je to tvrdé a trosicku pohyblivé. Taky mě napadlo, jestli to nemůže být zlomené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí