Může si vážně ublížit?

Anonymní
12.6.18 19:27

Může si vážně ublížit ?

Dobrý den jdu se poradit. Když člověk mluví o tom že se předávkuje může to vážně udělat? Můžu při podezření volat záchranku? Jak by ten člověk mohl být odhadem dlouho hospitalizovaný v normální nemocnici, musel by pak na psychiatrii, jak dlouhá to bývá hospitalizace? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
12.6.18 19:33

Záleží kdo to je, jestli má nějaké vážně problémy asi bych měla strach ze to udělá. Někdo jen planě vyhrožuje, tzv. Demonstrativní sebevražda. Pokud si sáhne na život umístí ho na psychiatrii to je jasné. A jak dlouho bude v nemocnici záleží na jeho zdr. stavu, a co nejdříve je předávají na tu psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.6.18 19:57
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu se poradit.Když člověk mluví o tom že se předávkuje může to vážně udělat? Můžu při podezření volat záchranku? Jak by ten člověk mohl být odhadem dlouho hospitalizovaný v normální nemocnici, musel by pak na psychiatrii, jak dlouhá to bývá hospitalizace? Díky

Udělat to může a volat záchranku můžeš, to ti nikdo nevynadá. Pokud by se chtěl opravdu předávkovat, tak ho na psychiatrii dají a pak by docházel asi někam ambulantně. Asi případ od případu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.6.18 20:18

Pokud by přede mnou někdo řekl, že si hodlá sáhnout na život, zeptám se ho zda má k tomu vše potřebné nebo ještě něco potřebuje. Krucinál, tohle mě vždy točí doběla. Kdo si neváží života…no radši nic, protože bych byla hodně sprostá. Každopádně k dotazu… Pokud máš podezření, zavolej na policii a uvidíš, co ti řeknou, ale nejspíš se tam pojedou podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.6.18 20:32

Ano, zavolej na policii, oni tam pojedou, pravděpodobně přivolají lékaře. Pokud je to pro dotyčného nové chování, rozhodně se nesmí nic podcenit. Mnoho dokonaných sebevražd proběhlo po podobném volání o pomoc. Je nesmysl, když se tvrdí, že ten kdo chce o tom nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.6.18 01:11

Ked mas pocit ze treba volat zavolaj. Je tohlupost ze ten co o tom rozprava to neurobi. Moj kamos o tom hovoril par mesiacov. Nevyhrazal sa proste o tom hovoril ze uz ho nebavi zit a ze nasiel sposob ako sa zabit a uz len to potrebuje presne naplanovat a pozhanat si na to potrebne veci. A vsetci sa smiali z neho stale ze on len tak trepe. Aj som mu dohovarala nech ide s tym k lekarovi aj jeho kamaratom som hovorila nech s nim daco robia ale oni ma len vysmiali stale.On to bol na prvy pohlad celkom normalny vesely clovek len tie reci. A potom po skoro roku prestal o tom tocit. Mesiac dva bol klud a potom sa zabil presne tak ako to hovoril. A vsetci sklapli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
13.6.18 06:40

„Když člověk mluví o tom že se předávkuje může to vážně udělat?“ Ne, nemůže, to je vyloučené, já bych si toho nevšímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.6.18 09:26
@Luboš P píše:
„Když člověk mluví o tom že se předávkuje může to vážně udělat?“ Ne, nemůže, to je vyloučené, já bych si toho nevšímal.

Naopak, může a velmi často to také udělá. Neplácám jen tak, jsem psycholog a setkávala jsem se s pozůstalými po sebevrazích. Téměř všichni jejich blízcí o tom mluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
13.6.18 09:30

Na blbou otázku, blbá odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie