Mini Interrupce

5
14.3.24 21:28

Mini Interrupce

Ahoj, prosím o citlivé komentáře na toto téma. Mam 2 děti, které naprosto zbožňuju jsou pro mě vším. Rok bydlíme v domečku a máme na něj hypotéku a ještě úvěr. Teď jsme úvěr navýšili kvůli autu, které dosloužilo. Přítel pracuje a ja jsem na rodičovské. Teď se bohužel /bohudík podařilo další miminko. Vím to dva dny, testy a krev pozitivní takže jen pár týdnů. A ve mě i přítelovi se tluče zda v tom pokračovat nebo ne. Hodně se přikláníme k tomu, že dvě vzhledem k financím stačí a je to jen tak tak, že vystačíme. Ale je tam pak druhá stránka a ta mě teda psychicky ubíjí, jestli si ho nechat. :,( nemá někdo podobnou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.3.24 22:02

Já jsem v takovéto situaci byla před Vánoci. U nás tedy neresime dluhy. Ale manželovu nemoc, která se může kdykoliv vrátit a já bych mohla zůstat na tři děti sama. Otěhotněla jsem naprosto neplánovaně, nečekaně. Byla jsem z toho snad 14 dní úplně vyřízená. Nakonec po všech konzultacích jsme do to šli. A čekáme zřejmě po dvou klucích holčičku. Je pravda že kluci už jsou samostatní.. 9 a 11 let.
Pomaličku se začínám těšit a přestávám bát.
Držím palečky ať se rozhodnete tím správným směrem.

• Citovat
  • Upravit
5
14.3.24 22:14
@Anonymní píše: Více

No on ma taky náročné povolání a zdraví nic moc, ačkoliv je mladý. Toho bych se taky bála na to tu zůstat sama. Děti jsou staré 4,5 let a 1,4měsíce. V našem případě mě děti potřebují neustále a nevím, jak to pak rozložit. Bude mi taky 34a ani po fyzické stránce nevím jestli to dam a znovu zase plenky, nemoci, učení všeho. Na druhou stránku si říkám, ze to miminko ma byt a ma třeba něco naznačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.3.24 22:16

Konzultace s rodinou nebo s kým? Ja snad zvažuju i psychologa :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.24 22:26

@Blazenka3 museli jsme konzultovat s doktory, jelikož měl manžel nějaké léčby atd…
Já vám řeknu že jsem na tom byla také hodně špatně. Strašně jsem se bála do toho jít.
Vlastně i manžel mě utvrdil v tom že to určitě zvládneme a že co když to bude holčička a pak bysme si to vyčítali.. je to složité. Mě bude v době porodu čerstvých 37 a manželovi 40.

• Citovat
  • Upravit
5
14.3.24 22:34

To máte dobré, že máte od něj podporu. U nás to tak úplně nevidím. Nejdřív ano, pak zase ne. Mam čas do 25.3,ale to mě do té doby trefí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15273
15.3.24 05:48

Co to je 1,4 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.3.24 06:31
@karkarka píše: Více

Rok a 4měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.3.24 06:39

To se rozmyslíš brzo tedy.
Rozhodnout se musíte spolu a žít s tím taky.
Znám ženu, co by 3 dítě nikdy neměla ( a šla na potrat) a znám rodiny, kde 3 děti mají a fungují.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
15.3.24 06:43

@Blazenka3 určitě tě netrefí. Jen musíš udělat těžké rozhodnutí, které musis ještě podstoupit ( tu to má chlap jednodušší). :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.24 10:36

Řešila jsem to před 3 lety. Ale to už jsem tři děti měla, nejmladšímu byly dva. Já jsem teda měla jasno, a nelituji dodnes a myslím, že ani nebudu. Naopak. Fakt si to neumím představit mít teď ještě batole k tomu zvěřinci co máme už. Nehledě na finance, životní prostor, věk atd.
Každý se musí rozhodnout sám. Chci jen říct, že člověk musí mít jistotu na 200%, pokud se rozhodne nepokračovat. Jinak opravdu to může psychicky odnést, dříve či později. Pokud bych měla pochybnosti, a srdce říkalo nechat, udělala bych to. Pro mě to byla jen chyba, hrůza, stres, panika.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
15.3.24 10:41

Děvče děvče, píšeš, ze mas obavy o budoucnost, co by bylo, kdyby ho to “ nic moc “ zdraví zradilo, ale přesto stále nejste svoji - nejste manžele. Já vím, ze na to se neptas, ale poreste si to. Však svatba nemusí stát milion, stačí jen se svědky na úřadě, pak domu. Ale uchráni té od budoucích možných starosti. Zvaz to. Mmch, děti mám 3, dá se to. Když už jsi těhotná, a nevíš, tak bych si dítě nechala. Pro ukončení těhotenství musíš byt pevné rozhodnuta, a to ty nejsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky