5+1 týden těhotenství - krvácení

20
14.3.24 12:28

5+1tt krvácení

Ahoj Holky, podle ovulace jsem 5+1tt.. dnes jsem se zvedla z gauče a začala mi mírná křeč v břiše.. šla jsem na wc a když jsem se utřela, měla jsem na toaleťáku jasnou červenou krev, ale jen málo.. od tý doby uz mě nic nebolí, ani nekrvácim… za pár hodin jdu na gyndu. Myslíte, že se může jednat o potrat? Nebo to měl někdo stejně a bylo vše ok? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
14.3.24 12:33

Měla jsem o dost silnější krácení a bylo to ok. Ve čtvrtém těhotenství z polypu. Ve druhém těhotenství jsem dokonce špinila celý první trimestr (tedy od 2. do 3. měsíce), pak pár týdnů OK, pak od 17. do 21. tt krvácení z neznámé příčiny a v 21. tt odtok plodové vody. Přesto se těhotenství udrželo a rodila jsem 39 + 0. Ovšem bolesti v podbřišku jsem nikdy neměla „menstruační“, ale v každém ze 4 těhotenství mě od začátku až do porodu hrozně píchaly vazy z toho, jak rostla děloha. Někdy to byly opravdu příšerné bolesti.

Držím palce, ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.3.24 13:02

V prvních týdnech jsem takto krvácela nebo spinila ve dvou ze čtyř těhotenství. Blbě dopadlo jedno, ale až ve 2 trimestru. Hele, může to být cokoliv. V prvních týdnech je to prostě buď a nebo. Nic nenaděláš. Pro lepší pocit můžeš brát Ascorutin a mít klidnější režim, ale asi to je spíš placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.3.24 13:10

@andelka83 já vím, jen mi je divný, že to bylo jen tak malinko a teď uz vůbec nic.. ale uvidíme no, počítám se vším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.3.24 13:11
@Šárys1 píše: Více

Do poloviny druhého trimestru jsem konstantně spinila a krvácela..na pohotovosti vařená pečená..hematom a prokrvený čípek udělají své..teď mi tu skáče 3 leté skvrne..je to vše teprve v začátcích, uvidíš čo ti doktorka řekne..držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.3.24 13:12
@andelka83 píše: Více

Ascorutin může zmírnit krvácení. Ale pokud embryo není životaschopné, tak ho nezachrání ani Ascorutin, ani cokoliv jiného.

Ještě lékaři při špinění předepisují Utrogestan. Ten je také často považován z placebo. Mně první těhotenství zachránil, protože jsem měla málo progesteronu. U dalších dvou, kdy mi byl předepsán, to nejspíš skutečně bylo placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.3.24 13:13

@Skaiqy já uz mám taky skoro 2leteho syna, snim jsem též krvácela ve 12tt, ale žádný křeče jsem neměla.. proto se ptám a jsem z toho trošku nesvá.. ale co se má stát se stane no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.3.24 13:18

Může to být prasklá cévka, stává se ho, jak se embryo zahnizduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.3.24 13:20

@Janča6 je to tak no.
Mně nedali nikdy nic, ani v 5 TT ani v 9 TT ani v 16 TT..vždy jen kontrola utz a čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.3.24 13:24

Jasně no, uvidíš..teď je to blbý, člověk nic neví a možná se stresuje zbytečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.3.24 19:19

Tak doktor neviděl vůbec nic, pak jsem jela na nákup do Německa a zničeho nic jakobych se připočůrala.. no byla to zase světlá krev… no koupila jsem si ze zvědavosti test clear blue s ukazatelem týdnů a vyšel sice pozitivní, ale jen 1-2.. takže si myslím, že se to prostě neuchytilo.. no jsem objednaná za 2 týdny na další utz, ale moc tomu naděje už nedávám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí