Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To's tu antikoncepci používala stejně efektivně jako Google.
@MrsNorris madam je chytrá ![]()
Zajímají mě konkrétní zkušenosti, to na Googlu nenajdu. Ale jestli je to taková brnkačka, klidně mi hoď odkaz ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity.
Kam v Praze jít na miniinterupci? Může být i soukromá klinika. Jaké máte kde zkušenosti?
Pro rýpalky, selhala bariérová antikoncepce, vzala jsem si Postinor, ale stejně mám pozitivní těhotenský test.
Jedna tady byla dvakrát na interrupci, jednou se jí ten plod nepodařilo zlikvidovat, tak likvidovala na dvakrát. Jak může být někdo tak bezcitný, to asi nikdy nepochopím.
Na google jsou normálně recenze, prosimte.
![]()
Vím o jedné v areálu Bulovky, prý to bylo vše Ok. Je to soukromá klinika, ale jméno už si bohužel nepamatuji.
Ahoj v arealu Bulovky je soukroma, ale tam provadi pouze invazivni miniinterupci…na Bulovce pak I miniinterupci pomoci medikace…nikdo se tam na tebe nebude divat pres prsty
@Anonymní píše:
Ahoj v arealu Bulovky je soukroma, ale tam provadi pouze invazivni miniinterupci…na Bulovce pak I miniinterupci pomoci medikace…nikdo se tam na tebe nebude divat pres prsty
Děkuji
Prosím o zachování anonymity.
Kam v Praze jít na miniinterupci? Může být i soukromá klinika. Jaké máte kde zkušenosti?
Pro rýpalky, selhala bariérová antikoncepce, vzala jsem si Postinor, ale stejně mám pozitivní těhotenský test.