Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mate nekdo zkušenosti s minimalni IVF nebo nativem?
A taky se rozhoduju mezi Reprovitem v BRne nebo FN OL a Fertimed OL.
Diky
Renatiko ahojky, já se teď taky zajímám o inseminace atd., jelikož se bojím jít do dalšího ivf, abych nebyla zase zklamaná.....minimální stimulace a nativ, to je co? Myslím, že sjem to četla na stránkách reprofitu, že to dělají, co máte za problém? Ty nebo partner? Ty jsi z Brna nebo od Brna?
Ahojte,
Renatika, ja som bola na native IVF, to je min .stimulacia, mala som 3 vajicka, 2 embryja a mam jednu krasnu dceru:o) Predtym som podstupila 3 normal IVF a nic z toho, nemali sme peniaze na dalsi IVF normal,tak na Dr. navrhol toto a zadarilo sa:o)
Drzim pasticky
Ivana
Já jsem podstoupila minimální IVF s Menopurem právě v Reprofitu a dojížděla jsem tam z Prahy, po dovu neúspěšných plných IVF.
Reprofit můžu jen a jen doporučit a zjistila jsem, že nejsem sama, kdo ho vychvaluje do nebes ![]()
Zuzi u nas je problem spermiograf, byla jsem na inseminaci a nic, potom ivf a skončilo to biochemickym tehotenstvim a potom KET a mela jsem prazny gestačni vaček bez plodu.
Ted se zajimam o neco jednoduchyho a taky protože nežiju v česke republice si musim ivf v čechach platit sama, jinak pochazim z Prostejova.
Minimalni ivf mi dopuručila jedna holčina tady na emiminu tak sbiram informace
Holky diky za informace…ješte me zajima cena?
A to se začne prvnim dnem ms a bereš prašky do ET?
My očekáváme nativní IVF tento cyklus. Takl uvidíme. Minulý měsíc jsme bvyli na klasickém IVF - neoplodnily se vajíčka a protože je šance na přirozné otěhotnění minimální, rozhodli jsme se pro nativ. Cena by měla být kolem 13000,– ale je to různé. držím palce Lenka
Ahoj Renatinko!
Tak já teď v dubnu začínám minimálku ve FN Olomouc a jsem tam moc spokojená, předtím jsem chodila do Fertimedu, ale můj tam nebyl spokojený, vždy mu dávali za vinnu, že se to nepovedlo jelikož má špatný spermiogram(má toho málo)! Tak jsem se rozhodli na IVF s min. Nevím kolik to stojí jako samoplátce, ale já platím jen 7 tis.! Hodně štěstí ti přeji
Ahoj muzu se zeptat jak probiha. in. srimulace, jak dlouho trva.mam podvazane vajec iky a zvazuji minimalku, ale nevim nic o tom jak to probiha a tak. dekuji za kazdou odpoved nebo radu.
Ahoj @marie34!
Tak já jsem byla na minimálce a začala jsem si 2DC pychat injekce a skončila jsem 7 DC a pak jsem 9DC dostala pregnyl a 11 odběr a 14 ET takže je to jako ovulace trvá to tak 11 dní a pozitivní test vychází v den MS. U mě se to nepovedlo, ale znám hodně holek co se jimto podařilo a hned na poprve. Přeju ti hodně štěstí ![]()
Děkuji no jsemobjednana na 6.3. do fn Olomouc tak uvidim snad se podaři.
Ještě pišeš že jsi byla taky ve Fn Olomouc, tak se chci zeptat kolik to tam stoji. Četla jsem v jejich ceniku min. stimulace 7000,–ale nevim jestli je to aktualni ještě nebo jestli maji změnu. Jsem samoplatce.Diky za info
@renatika007 píše:
Ahoj holky, mate nekdo zkušenosti s minimalni IVF nebo nativem?
A taky se rozhoduju mezi Reprovitem v BRne nebo FN OL a Fertimed OL.
Diky
Ahoj! Ja jsem byla 4 x na nativu v Gennetu v Praze a jednou na minimalce v Brne v Reprofitu, Dr Machac a nyni cekame ani ne za 2 mesice chlapecka.:) Pri minimalce jsem mela Clostilbegyt a pak 3 dny malou davku Menopuru. Pri minimalce jsem reagovala lepe nez pri normalnim IVF a vlastne i nativy byly pro me lepsi. Zadne hormony a vzdy jsme meli hezke embryo na ET. Vysla ale az ta prvni minimalka. A reprofit byl pro nas celkove skvely zazitek. Vsechno tam bylo fajn, doktori, ostatni personal, pristup. Mohu jen doporucit.:)
Ahojky PROS9M Te byla bych moc ráda, kdybys mě zasvětila, nebo objasnila jestlis po minimálce měla nějaký příznaky, pocity? nebo ses cítila fajn? než jsi zjistila, že to vyšlo
…já jsem též po 1.minimálce…dnes je to týden-4dny mě pobolívalo v podbřišku(ale mohlo to byt tím, že mám díky agolutinu zácpu),ale ted poslední dny se cítim uplně normálně…na test je asi brzo…člověk jak byl zvyklí na šílený nápor hormonů při klasickém ivfku tak mně to připadá takové divné, že je mně pořád tak dobře
a přitom se bojím, že zrovna nám to zase nevyšlo ![]()
předem ti moc děkuji za odpověď ![]()
Ahojky, ja mela taky minimalku, v patek et, tak strasne me bolelo bricho ze jsem chodiĺ v predklonu, prej je to po tech vsech lekach, tak neboj nic a drzim pesti!!!