Miniškolka Bystrc

19
6.6.11 16:41

miniškolka Bystrc

Ahoj holky, před nedávnem jsme se přestěhovali do Bystrce a chtěla bych dát skoro 3letého syna(poté, co nás nevzali do normální školky, protože jsem na mateřské) do miniškolky. Zahlídla jsem plakát v Maxu, že mají zápis. Máte nějaká s touto školičkou zkušenosti? Byly jste spokojené? Dá se tam dát dítě jen na několik dnů (2-3) v týdnu? A kolik to stojí(aby mě to nezruinovalo :-D )? Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
6.6.11 17:56

Ahoj. Ja tam zapsala syna od zari, v srpnu bude mit 2. Bude chodit jednou tydne. Myslim, ze muze chodit kolikrat tydny chces, mam pocit, ze 4× je max, bo ve stredu maji malovani s rodici nebo tak neco. Slysela jsem dobre ohlasy a synovec tam chodil a sestra byla spokojena. Jako levna zalezitost to neni. Jedno dopoledne je 250Kc a plati se 10dopol dopredu. Pokud by chodil kazdy den, tak je tam pak sleva mesic za 3100Kč. Zapis je takovy, ze si tam zavolas, oni si te pozvou a vse ti tam reknou A pokud budes chtit, tak das zalohu 1000Kc, aby si ditko uz zapsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.6.11 09:59

Díky za info, žádná láce to sice není, ale ve srovnání se skouromými školkami to ještě jde. Zní to dobře, asi do toho půjdeme, malý potřebuje kolektiv jako sůl je mezi dětmi maximálně spokojený, maminka ho už trošku nudí a druhé dítko taky vyžaduje péči. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
7.6.11 12:26

Neni zac. Maty tam jde prave proto aby z nej nebyl asocial :mrgreen: :mrgreen: Tak se treba budou potkavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.12.13 14:04

Ahoj, chci se zeptat, nedavno u mě zvonila paní, že na ulici Přístavní je nějaká miniškolka a že to nemůže najít abych ji poradila… já samozřejmě nic nevedela ale ted se o to dost zajimam, protoze bych to mela 2 kroky od baraku… je to prý někde v rodinném domě se zahradou… nevíte někdo nějaké info? Prosla jsem celou pristavní a nic nenasla…uz mi o tom rikalo ale nekolik lidi a nikdo nevi kde poresne to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
5.12.13 15:01

Ahoj, neni to to školka tety Lenky? V bytricniku psali ze by meli na přístavní v RD otevrit jeslickovou třídu.
O školce tety Lenky jsem slyšela hodne chvály, taky jsem se na ni divala ze bychom tam malého mohli takjednou tydne davat :think:

Tady je ten článek

http://www.bystrcnik.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.6.14 16:46

soukromá školka v Bystrci

Ahoj, před nedávnem jsme se přistěhovali do Bystrce, a hledám nyní alternativu ke školičce kam chodí dcerka (skoro 3) na jeden den v týdnu v Lužánkách (vozím). Na první rychlo googlení na mě vypadla Školka tety Lenky a V Zátiší, pak ješte Jundrov ale to už asi ne, když nevozit tak nevozit :)
V Zátiší vypadá podle webovek bombově, jenže na 1 den v týdnu nejde a na 2 nemáme :(
Dáte nějaké doporučení? Samozřejmě si zavolám, půjdu se podívat, ale třeba je ještě nějaká další možnost.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
19.6.14 17:02

@smutnalucy
Ahoj, nemůžu najít web školky V Zátiší. Můžeš odkázat?
Zázemí vím, pomáhala jsem ho loni jako doprovolník budovat, ale chci vidět, co se změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.6.14 17:08

@zvidavajanca protože jsem vůl a spletla jsem název. Je to v Závětří.
 tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
19.6.14 17:32

@smutnalucy
Já si říkám, že je to nějaký divný, ale nechtělo se mi hledat papír s poděkováním.

Chápu, že školné není nejnižší, ale když to srovnám s tetou Lenkou, co zmiňuješ, tak tam je 100-60,–/h vč. stravy (podle hodin), tady 40,–/h + strava, tak to není, že by byla dražší.
Jinak je dost smutný říct, že na to nemáte. Nepřijde mi to taková pálka.

Jinak V Zátiší dopuručuju. Žádné zavření dětí mezi 4 stěny, je to něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.6.14 17:36

@zvidavajanca to ne, já neříkám že je dražší. Ale že bych chtěla mít možnost ji tam dát na jeden celý den.
3.000,– v rodinným rozpočtu mi teda přijdou dost, ale jasně, jak pro koho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
19.6.14 18:16

@smutnalucy
Já nekoukala na celý den, mě napadly 2× dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
19.6.14 18:17

Maceška na Heyrovského. Ale je jenom dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.6.14 18:44

Jsem zvědavá jestli ještě někdo napíše, zatím to vypadá že do soukromých chodí celá Bystrc na různé adresy v ulici Heyrovského :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
19.6.14 19:26

Maceška je ve školní družině, školka Tety Lenky je v bývalém školnickém bytě. Syn chodil do Macešky a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin