Miniškolka Ústí nad Labem

87
22.1.13 13:04

miniškolka ústí nad labem

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte kdo zkušenosti s miniškolkami v Ústí nad Labem. Potřebovala bych sehnat občasné hlídání od 2 let a našla jsem jenom Na Kohoutě, od ymci v OC Sever a Ovečku. Jo a vlastně ještě v DDM, ale tam musíte celou dobu sedět na chodbě a čekat na dítě, což mi připadá kontraproduktivní, když si potřebuji něco zařídit - doktora, úřady apod. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
22.1.13 13:39

Ahoj, ta miniškolka v DDM není forma hlídání, ale v podstatě přípravka na školku. A musím říct, že na otrkání dítka a zvyknutí, že je s paní učitelkou a dalšími dětmi místo maminky, úplně super.
Jinak občasné pohlídání dělali i v Delfínkovi na Severní Terase (miminkovské plavání). Myslím, že 8-14 hod, s vlastním přineseným jídlem, a před 1,5 rokem tuším, že za 2 stovky. Kamarádka využívala Ovečku a byla tam tak spokojená, že tam dala dítko i do školky, i když to má dost z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
22.1.13 13:45

Tak jsem zvědavá co poradíte :think: sama nevíma budu to muset řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
22.1.13 14:13

Zkusenosti mam aktualni.. davala jsem deti Na kohout.. ted davam na Klisi do Rybicky, mame to bliz, jsem spokojena, je to mala rodinna a pani ucitelka jim tam vari a stara se o ne dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
25.1.13 21:42

Ahoj, osobně jsem nezkoušela, ale je ještě miniškolka v bývalém Apollu v Důlcích, myslím, že se to jmenuje Slunečník, maj i weboovky. Pak v jeslích je předškoláček, je to vlastně příprava na školku nebo jesle. Jinak v Ovečce tvrdili, že dvouleté neberou, tak nevím. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.11.14 12:16

Ahoj. Mám dvouletou holčičku. Chtěla bych ji dát do jeslí nebo do miniškolky. Nevím ale jaké jsou podmínky přijetí a jak to tam probíhá.

Malé jsou necelé 2 roky, ale nosí stále plenky. Trpí zácpou - chodí ale denně.
Má denní režim, ale většinou vyžaduje maminku do postýlky, aby usnula.
Pořád má ráda hodně mléko. Neumí moc s příborem (většinou jídlo končí na zemi.)
Pije víc z dudlíku a netekoucího hrnce. Z normálního hrníčku pije, ale nesmí toho tam být moc. Jinak si hraje sama aj s dětmi. Není stydlivá.
Ještě neumí moc mluvit kromě mam mam, máma.

Doteď hlídala maminka, občas babička a semtam i tety (na max. 2 hodiny)

Mám o ní strach a nevím, zda je připravená na miniškolku. Nejsem zastánkyní metody „nech jí tam brečet až si zvykne.“ Normálně bych hlídala já, ale jsem znovu těhotná a navíc částečně pracuju. Také mám obavy, jestli budou mít na ní čas a budou ji učitelky/vychovatelky učit na nočník apod.

Děkuji za jakékoliv rady. Je tu k možnosti ještě paní na hlídání mimo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.11.14 14:16

*

Já mám zkušenost s Ovečkou a se Slunečníkem, ten je v Důlcích. Oboje OK.
Pak ještě mají takovou obdobu miniškolky v dětském koutku v centru města v OC Sever.
Tam je to více tedy o hlídání, bez nějakého zvláštního programu. Ale zase levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
10.1.15 20:56

@Lucah Prosím tě nemůžu najít ceník Rybičky, mohla bych poprosit? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
27.5.15 22:03

Ahoj, ozivuji diskuzi.. Podavame prihlasku do jesli na severni terase a pisou, ze potvrzeni od lekare az pri zavazne prihlasce a k zapisu s sebou rodny list, obcansky prukaz, a karticku pojistovny.. Chci se zeptat, zda potvrzeni mudr.uz ted nebo az po te, kdyby mi dceru prijali..? Diky za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin