Školky Nový Jičín

3108
22.1.13 13:01

Školky Nový Jičín

Ahojte potřebuji bližší informace o do školek Palováček, Karla Čapka, Vančurka a Šenov :lol: všechny mám blízko takže se rozhoduji kam dát prcka a info kdy jsou zápisy atd. budu ráda když se někdo ozve :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chytrolínka
24.1.13 14:23

školky

Nejlépe je se jít podívat přímo do školek, jinak v palu (soukromá školka podporovaná palem) tudíš přednost mají děti zaměstnanců „autopalu“, potom předškoláčci(děti 5let) a pak ti ostatní, pozor na spádovou oblast Vančurka a K. čapka patří novému jičínu, šenov je zvlášt, proto přednost mají děti dle bydliště. zápisy nutno hlídat nejlépe na internetových stránkách školek, autopal má jindy, šenov také jindy a nj také jiný termín.

• Citovat
  • Upravit
3108
24.1.13 17:10
@chytrolínka píše:
Nejlépe je se jít podívat přímo do školek, jinak v palu (soukromá školka podporovaná palem) tudíš přednost mají děti zaměstnanců „autopalu“, potom předškoláčci(děti 5let) a pak ti ostatní, pozor na spádovou oblast Vančurka a K. čapka patří novému jičínu, šenov je zvlášt, proto přednost mají děti dle bydliště. zápisy nutno hlídat nejlépe na internetových stránkách školek, autopal má jindy, šenov také jindy a nj také jiný termín.

tak do palováčku máme šanci muž tam dělá dlouho a právě je to nejlevnější varianta a taky asi nejdál ale je to pořád asi 20min cesty z dětmi tak 40min :mrgreen: no uvidíme no na vančurku a čapka taky pochybuji že se dostanem ale tak nějak mi na tom nezáleží hlavně že bude o prcka dobře postaráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.1.13 13:07

Ahojky. V palováčku měla kamarádka dceru a byla spokojená. Jsou tam děti rozdělené podle věku, né v šude to tak je. Ale zavírá se už v 15:30 což mě příjde
brzo. Kde přesně bydlíte? Syn chodí na Komendu a jsme z Loučky takže taky přes celý Jičín ale co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.1.13 14:43

@Leninka85 v šenově, uvažujeme nad tím palovačkem někeré školky zavírají i ve tři ne? ale tak o půl čtvrté je v celku v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.1.13 14:57

Co vim tak všechny školky v NJ jsou do čtyř. Kámoška má malou v šenově a je spokojená. je to taková malá školka ale pořád podnikají nějaké akce. To byste měli nejblíž ale minulý rok brali jen děti matek co šly do práce tak nevím jak letos. jedině pak ten palováček. To máte taky blízko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.1.13 15:00

@Leninka85 jj obojí mame blízko bydlíme tak docela mimo centra šenova tak palováček i šenovská školka výjde nastejno a tam mají do čtyř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.1.13 15:03

Jo co vím tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.1.13 17:59

@Leninka85 díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.7.16 23:57

Víte někdo, prosím, jak to chodí na MŠ Jubilejní 3, pracoviště Dlouhá 56? Myslím tím, jak se tam paní učitelky chovají k dětem apod. Mám jakési neurčité informace, že to není dobrá školka, tak by mě zajímalo, jestli to tak opravdu je nebo ne.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.17 09:25

Ahojte, obnovuji diskuzi a chtěla bych se zeptat na informace o místních školkách. Hlavně mě zajímají školky Palováček (manžel pracuje ve Varrocu, takže bysme snad měli nárok), u smetanových sadů (poblíž tchánovců, že by občas vyzvedli?:-)) a školka na základní škole Dlouhá 56 (asi nejbližší). Ale klidně piště postřehy i o ostatních školkách ve městě. Předem díky! Jiřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin