Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, pátrám po doporučení na školku pro naši dvouleťačku - na jeden den v týdnu - v Brně - máte tip? Anglická, neanglická - jde mi o dobré učitelky a aby braly jen na jeden den a dvouleté dítě …
Díky !
Mame dobrou zkusenost s Mary Poppins v Kr.Poli, je tam bezva pani reditelka, velmi vstricna! maji webovky, tak si tam muzes zkusit zavolat, v srpnu mi rikala, ze ve tride u mrnousku jeste nejake to misto maji.
Doporučila bych ti Vesněnku na Údolní, ale mají tam už teď úplně plno a čekací doby budou asi dost dlouhé… Jsou naprosto skvělí, berou děti od 1roku. Péče fantastická - mohu opravdu jen a jen chválit.
miniškolka cipísek v židenicích - tak ale došlo ke změně majitele takže nevím jak je to teď, předtím jsem byla moc spokojená. V židenicích je ještě Karásek, Kidsgarden, Kindergarden - obě anglické a ještě jsou u nás i scientologové Basic ( to ovšem nedoporučuju
)
díky moc za tipy, nezná někdo i něco Kohoutovice/Lískovec/Jundrov?
zimovko, to jsem ráda, když to někdo napíše, když já jsem někde psala, že basic je scientologie, paní se strááášně divila a nechtěla mi to věřit ![]()
já jsem tam s kamarádkou v lednu příhlásila dceru. po týdnu jsme se dozvěděli o co se jedná, a když jsme požadovali vrácení školného z důvodu toho, že nám okolnost scientologie zatajili, tak se ani nebránili a vyplatili to do koruny… Navíc mne teď dostalo, že paní ředilka byla v Sama Doma a propagovala tam jejich práci s dětmi s poruchou učení… Jsem si říkala, jestli to vůbec v tý televizi ví, že jsou scinetologové
My chodily od roka a pul do miniskolky v Bystrci, byla jsem moooc spokojena. Webovky asi nemaji, kdybys mela zajem o vic info, posli SZ. Chodit se da na 1-4 dny v tydnu, bohuzel jen dopoledne 8-12, i kdyz vlastne nevim, jak to ted od noveho skolniho roku je.
Zimovko, je to tak. Podle mého je v Brně taky jejich jazykovka, ale ta je úplně „schovaná“, ti Basici se s tím extrémně netají.
Je to tak, ale to neví už vůbec nikdo. Přitom si myslím, že by to měli studenti vědět.
Mohu doporučit miniškoličku Maceška na Vinohradech. Tyto miniškoličky jsou na 9 místech v Brně http://www.luzanky.cz/…ka/index.php?… . Naše dcerka chodila konkrétně na Vinohrady a to od 2 let na dvě dopoledne v týdnu. Chodila tam moc ráda, jsou tam milé paní učitelky, dětem se hodně věnují.
zimovka píše:
miniškolka cipísek v židenicích - tak ale došlo ke změně majitele takže nevím jak je to teď, předtím jsem byla moc spokojená. V židenicích je ještě Karásek, Kidsgarden, Kindergarden - obě anglické a ještě jsou u nás i scientologové Basic ( to ovšem nedoporučuju)
ve kterých školkách je ta scientologie?? děkuji za odpověď ![]()
Ahoj maminky, pokud některá sháníte miniškolku v Brně tak je otevřená jedna nová nedaleko Mendlova náměstí a co je nejdůležitější - stále nabírají!
www.centrumcertik.cz
PS:Doufám, že to není nějaká nepovolená reklama a admin tento odkaz nesmaže ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.