Miniškolka v Brně

3477
20.9.10 21:56

Miniškolka v Brně

Ahoj holky, pátrám po doporučení na školku pro naši dvouleťačku - na jeden den v týdnu - v Brně - máte tip? Anglická, neanglická - jde mi o dobré učitelky a aby braly jen na jeden den a dvouleté dítě …
Díky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
20.9.10 22:06

Mame dobrou zkusenost s Mary Poppins v Kr.Poli, je tam bezva pani reditelka, velmi vstricna! maji webovky, tak si tam muzes zkusit zavolat, v srpnu mi rikala, ze ve tride u mrnousku jeste nejake to misto maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.9.10 22:08

Doporučila bych ti Vesněnku na Údolní, ale mají tam už teď úplně plno a čekací doby budou asi dost dlouhé… Jsou naprosto skvělí, berou děti od 1roku. Péče fantastická - mohu opravdu jen a jen chválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
20.9.10 22:37

miniškolka cipísek v židenicích - tak ale došlo ke změně majitele takže nevím jak je to teď, předtím jsem byla moc spokojená. V židenicích je ještě Karásek, Kidsgarden, Kindergarden - obě anglické a ještě jsou u nás i scientologové Basic ( to ovšem nedoporučuju :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
20.9.10 23:41

díky moc za tipy, nezná někdo i něco Kohoutovice/Lískovec/Jundrov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
21.9.10 06:45

zimovko, to jsem ráda, když to někdo napíše, když já jsem někde psala, že basic je scientologie, paní se strááášně divila a nechtěla mi to věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.9.10 09:01

já jsem tam s kamarádkou v lednu příhlásila dceru. po týdnu jsme se dozvěděli o co se jedná, a když jsme požadovali vrácení školného z důvodu toho, že nám okolnost scientologie zatajili, tak se ani nebránili a vyplatili to do koruny… Navíc mne teď dostalo, že paní ředilka byla v Sama Doma a propagovala tam jejich práci s dětmi s poruchou učení… Jsem si říkala, jestli to vůbec v tý televizi ví, že jsou scinetologové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
21.9.10 22:07

My chodily od roka a pul do miniskolky v Bystrci, byla jsem moooc spokojena. Webovky asi nemaji, kdybys mela zajem o vic info, posli SZ. Chodit se da na 1-4 dny v tydnu, bohuzel jen dopoledne 8-12, i kdyz vlastne nevim, jak to ted od noveho skolniho roku je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.9.10 07:22

Zimovko, je to tak. Podle mého je v Brně taky jejich jazykovka, ale ta je úplně „schovaná“, ti Basici se s tím extrémně netají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.9.10 09:12

jj je to jazykovka Lite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.9.10 16:01

Je to tak, ale to neví už vůbec nikdo. Přitom si myslím, že by to měli studenti vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali007
6.10.10 10:16

Miniškolka Maceška

Mohu doporučit miniškoličku Maceška na Vinohradech. Tyto miniškoličky jsou na 9 místech v Brně http://www.luzanky.cz/…ka/index.php?… . Naše dcerka chodila konkrétně na Vinohrady a to od 2 let na dvě dopoledne v týdnu. Chodila tam moc ráda, jsou tam milé paní učitelky, dětem se hodně věnují.

• Citovat
  • Upravit
petiček21
3.10.11 00:12
zimovka píše:
miniškolka cipísek v židenicích - tak ale došlo ke změně majitele takže nevím jak je to teď, předtím jsem byla moc spokojená. V židenicích je ještě Karásek, Kidsgarden, Kindergarden - obě anglické a ještě jsou u nás i scientologové Basic ( to ovšem nedoporučuju :mrgreen: )

ve kterých školkách je ta scientologie?? děkuji za odpověď 8-o

• Citovat
  • Upravit
415
3.10.11 12:20

Peticek
vím pouze o Basics, tuším v Židenicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.11.12 16:42

Ahoj maminky, pokud některá sháníte miniškolku v Brně tak je otevřená jedna nová nedaleko Mendlova náměstí a co je nejdůležitější - stále nabírají! :-) www.centrumcertik.cz

PS:Doufám, že to není nějaká nepovolená reklama a admin tento odkaz nesmaže :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin